Последни новинихороскоп

Тайно обаждане и необходима подкрепа за две от зодиите

Хорокоп за 16 юли 2019 г. 

Овен

През този ден ще получите важна подкрепа. Бъдете сигурни, че вслушвайки се в съвета на ваш близък ще намерите много истини. Днешният ден ще е благоприятен за вас. Стане ли въпрос за чувства и отношения обаче, има вероятност да реагирате крайно. През днешния ден не разчитайте на логиката – не му мислете много.

Телец

През този ден не разчитайте на чужда помощ, ако искате да се похвалите със собствено постижение. Вероятно няма да ви е лесно, но усилието ще си заслужава. Днес няма да е излишно, ако проявявате повече съчувствие към околните. Ако не одобрявате нечие поведение, не бързайте да съдите човека, а се опитайте да се поставите на неговото/нейното място. В случай че се нуждаете от помощ, помолете за нея, а не я изисквайте – така има по-голяма вероятност да я получите.

Близнаци

През този ден потърсете съвет сред хора, които са специалисти в областта си. Вероятно ще загубите време, но това ще ви гарантира добър резултат. Ако днес сте на вълна промени, знайте, че сте на прав път – особено ако те могат да ви накарат да се почувствате по-добре или да живеете по-здравословно. Много от вас ще имате желание да се впуснете в забавления и едва ли ще се вълнувате кой знае колко за служебните си дела.

Рак

Това е решаващ ден за вашите отношения с любимия ви човек. От поведението ви ще зависи крайният резултат – или всичко, или нищо. Днес не потискайте с практични доводи порива си да правите това, което обичате, не се оправдавайте с липса на време – ще се почувствате чудесно. Ако се издигнете на крилете на вдъхновението, резултатите ви ще бъдат добри, а и по-пълноценно ще използвате въображението си.

Лъв

Това е ден, в който да не правите компромиси с качеството в личните отношения. Покажете ясно какви са желанията и границите ви и не отстъпвайте от тях. Днес има вероятност желанията ви да се сбъдват сравнително лесно, тъй като ще сте наясно какво искате и ще сте мотивирани да го постигнете. От член на семейството може да получите подкрепа – емоционална или финансова. Ако любимият ви човек има нужда от повече внимание, не го/я разочаровайте.

Дева

Не всичко е толкова черно, колкото ви се струва. Може да се окаже, че сте във временна дупка – имайте го предвид. Засега не бързайте с важните решения. Днес ще се стремите най-вече да постигнете сигурност и стабилност – ще ви липсва особено желание да експериментирате и да се впускате в рискови начинания. И все пак е напълно възможно точно през днешния ден да ви сполети нещо неочаквано. Едва ли вие ще бъдете инициатори обаче – по-скоро любимият човек ще ви поднесе изненада.

Везни

Това е ден, в който да проявите максимална далновидност. В никакъв случай не се отказвайте от замисленото, но и не издавайте бъдещите ви ходове. Днес логичното мислене няма да ви се удава особено, така че се опитайте да вярвате повече на усещанията си и разчитайте на интуицията си, не забравяйте и да потърсите подкрепа. Възможно е във финансовата област да възникнат непредвидени събития – например, ненадейно да се наложи да направите разход или да получите пари, без изобщо да сте ги очаквали.

Скорпион

Този вторник е добър ден за професионални постижения. Не жалете сили и усилия, за да покажете възможностите си. Дори днес да си давате вид, че всичко е наред, е възможно да изпитвате безпокойство и ще имате нужда от подкрепа. Ако не успявате да владеете емоциите си, споделете с близък човек как се чувствате – поне малко ще ви олекне. Денят е чудесен за творчески занимания и изяви.

Стрелец

Това е ден, в който трябва да спрете и да се огледате за подкрепа. Ако това, което виждате не ви харесва, значи ще трябва да се насилите за промяна. Днес и най-малкото нещо може да ви разстрои или да ви ядоса. Не е нужно да бягате от чувствата си, защото на сърцето си не може да заповядвате, но се опитайте да не си го изкарвате на най-близките си хора. Може да научите добри новини относно финансов проблем.

Козирог

Днес ключът за успех ще се крие в искреното общуване и търсенето на подкрепа– не като водите повърхностни разговори, а като споделяте истинските си чувства и желания. И колкото повече сте себе си, толкова по-добре. В работата усилията и старанието ви ще дадат добри резултати.

Водолей

Днес може да получите изненадващо обаждане с покана да се включите във важен проект. Не отказвайте. Нещата не са толкова сложни, колкото изглеждат. По-добре ще е да не очаквате днешният ден да е спокоен и да се случват обичайните неща – събитията ще ви развълнуват, а не е изключено и да изпитате известно напрежение. Ако сте обвързани, ще има шанс да внесете тръпка и разнообразие във връзката си, ако не сте – може да ви споходят нови любовни трепети.

Риби

През този ден не правете компромиси с желанията ви. Времето си върви и едва ли ще можете да го върнете, за да се чувствате щастливи. Днес не потискайте собствените си потребности заради някого. Направите ли това, ще се почувствате зле. Ако имате усещането, че не ви ценят, споделете това с другия човек, а не се цупете и не се опитвайте да манипулирате околните. Ще имате шанса да заздравите лично или делово партньорство.

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

11 невероятни Раци, които промениха вижданията ни за живота!

Подобни статии

Back to top button