BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

ТЕСТ: Намерете тайните на душата ви според тибетския народ

Тибетските тестове са много точни и разкриват много за нас. Често не подозираме всичко и не знаем всичко за самите себе си, докато някой друг не ни разкрие какво крием в душите си. За да направите този тибетски тест мислете бързо, спонтанно и действате така, както ви дойде без да се замисляте прекалено дълго време. Има едно простичко нещо, което трябва да направите:

Подредете тези думи от най-хубавата и близка до вас до най-неутралната и далечна: ВЪЛНИ, ДЪЖД, ПЛАМЪЧЕ, ПТИЦА, КАФЕ

Начинът, по който сте ги подредили, показва приоритетите в живота ви, какви сте вие и какво ви определя в очите на останалите.

 

1. ВЪЛНИ – вълните символизират емоциите, разнообразието и лудостта, с която живеете живота си. Ако сте поставили вълните някъде в началото на думите, които са близки до вас, то значи живеете живота си с пълна сила и се оставяте на емоциите да ви водят. Не обичате застоят, не харесвате скучния живот и винаги се грижите около вас да е пълно с приключения, които да ви напомнят, че сте млади по душа.

ИНДИАНСКИ ХОРОСКОП: Тайната как да надникнем в душата си

 

 

2. ДЪЖД – дъждът символизира проблемите във вашия живот, тъжните периоди и моментите, в които щастието сякаш ви се струва много далеч. Ако сте поставили дъждът накрая, то значи проблемите никога не могат да помрачат щастието ви и винаги се справяте с тях с лекота. Ако обаче дъждът е по-напред във вашата класация, означава че често ви спохождат проблеми и трудни ситуации и така и не успявате да се справите с тях.

 

3. ПЛАМЪЧЕ – това е страстта към любимия човек, сексът и всичко, свързано с емоциите на тялото. Пламъчето показва доколко е важна страстта във връзката ви, колко обичате да сте заедно с партньора си и дали държите на тялото толкова, колкото и на душата. Връзката с любимия човек е много важна за вечното щастие, а вие добре знаете това.

Тези зодии са най-НЕБЛАГОДАРНИТЕ

4. ПТИЦА – птицата символизира свободата на духа ви и това колко обичате самите себе си. Ако сте поставили птицата някъде на заден план, то може би е добре да се замислите дали любовта към самите вас не е оставена на заден план. Няма човек, който да е щастлив, без да обича себе си. Никога не забравяйте това!

Мъжете от тези три зодии никога няма да изневерят

5. КАФЕ – кафето в този тест е символ на греха. Ако сте поставили кафето някъде по-напред, означава че често се отдавате на греховни изкушения и смятате, че животът трябва да се живее точно така – без задръжки и изключително смело. Не разбирате хората, които цял живот се съобразяват с нещо и някой. Предпочитате да се отдавате на момента и да не мислите толкова за това какво ще последва после.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Това са зодиите с най-ТЕЖЪК характер

Подобни статии

Back to top button