BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Това са зодиите с най-ТЕЖЪК характер

Има хора, които оставят горещи следи в сърцето ни и колкото и време да минава, никога не можем да ги забравим напълно. Това са т. нар хора с „тежък характер“.

ИНДИАНСКИ ХОРОСКОП: Тайната как да надникнем в душата си

ТЕЛЕЦ:
Телците са много особени характери, които няма как да разбереш, колкото и да се опитваш. Те са прекалено вглъбени в себе си, харесват собствения си живот, смятат се за перфектни и никой не може да им каже противното. Техният характер е много тежък, защото рядко приемат чужди хора в живота си и държат всички настрана, колкото и мили да са околните с тях. Малцина влизат под кожата им и успяват да се докоснат до тях, с всички останали те се държат студено и много неприятно.

Тези зодии са най-НЕБЛАГОДАРНИТЕ

ЛЪВ:
Представителите на тази зодия са толкова проклети, че никога не можете да излезете на глава с тях. Те винаги имат едно единствено мнение и смятат него за вярно. Не признават гледната точка на никой друг, не мислят че е необходимо да се съобразяват с никой друг и това много дразни околните. Освен това Лъвовете са много властни и това е нещо, което особено силно се изявява, когато са във връзка. Не дават и миг покой на човека до себе си – дирижират цялата връзка и винаги искат тяхната дума вкъщи да е закон.

Мъжете от тези три зодии никога няма да изневерят

СКОРПИОН:
Скорпионите са опасни! Никога не бива да се захващате с тях, освен ако нямате много нерви за късане. Те могат да ви вгорчат живота и после никога да не искате да ги виждате. Когато някой им направи нещо, те винаги държат да си отмъстят. Не могат да заспят, докато отмъщението не е сервирано на човека, който ги е наранил. Толкова са проклети, че понякога за най-дребните дори неволни грешки изкарват вината през носа на другия. В една връзка са вечно прави и винаги сочат другия човек с пръст. Никога не си признават поражението и изобщо не можете да ги видите паднали по гръб!

 

РИБИ:
Рибите са зодия, която малцина успяват да понасят и то за дълъг период от време. Характерът им никак не е лесен. Рибите не обичат някой да им дава акъл и винаги смятат, че това, което вършат, е перфектно. Дори да бъркат никога няма да си го признаят. Освен това много обичат да се месят в живота на другите и да им казват как да го живеят. Прекаляват и във връзките си, в които дават тон на всичко и не могат да оставят другия човек да бъде себе си. В крайна сметка на всеки нормален човек му писва това поведение и затова Рибите често приключват връзките си много бързо.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Пари, любовници, лицемерие: Най-големите ПОРОЦИ на всяка зодия

Подобни статии

Back to top button