BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Тези зодии са кралете на манипулацията. Ето как го правят!

Дали съзнателно или не, всеки от нас използва техники да контролира другите.
Ето част от тях според зодиакалния ни знак:

 

Овен – заплахи
Дори и да не сте на ръба на яростта, агресивната енергия и огънят в очите ви вършат работа – хората се чувстват застрашени. Ако другите ви познават, предпочитат да се отдръпнат и да ви оставят, само за да избегнат гнева ви.

 

Телец – деликатно убеждаване
Вие определено знаете как да накарате хората да се чувстват добре. Приятелите ви настояват да излезете, но вие искате вкъщи? Никакъв проблем, просто ги изкушавате с чаша вино и як филм. Близките ви искат да вечерята навън, а на вас не ви се излиза. Примамвате ги с нещо вкусно и те с удоволствие остават.

 

Близнаци – лъжи
Близнаците използват лъжи, за да манипулират другите. Всъщност не точно лъжи, просто веднъж говорят от името на единия близнак, а след това на другия, а те често се разминават.

 

Рак – чувство на вина
Манипулирате другите с крокодилски сълзи и самосъжаление, но всъщност вие наистина сте чувствителни. Е, понякога преувеличавате и карате хората край вас да се чувстват виновни. Независимо дали реагирате със сълзи или гняв, карате другите да изпитват огромна вина.

Пожарникари спасиха изхвърлено куче в кофа за боклук, намериха му нов дом!

Лъв – привличате вниманието към себе си
Винаги дърпате разговора към себе си. Искате да развявате буйна грива и всички да ви се възхищават. Ако приятел ви сподели за вълнуващо повишение, вие ще кажете „честито“ и веднага ще си спомните за вашето повишение пред 5 години, само за да обърнете посоката на разговора към вас.

 

Дева – с намеци
Вие сте перфекционисти и господари на реда. Забелязвате най-малкия дефект от километри. Не говорите директно, но правите намеци, че има прах по мебелите на колегите, че червеният цвят на приятелката не е най-подходящ за тъмния тен на кожата ѝ, а шапката ѝ акцентира върху носа. Да, вие забелязвате всичко и с намеци се опитвате да повлияете и на другите.

 

Везни – лицемерие
Избягвате всякакви конфликти, само за да запазите добрия тон. Казвате на хората това, което искат да чуят, за да ви харесат. Любезността и бягството ви от проблеми, ви карат дори да сте лицемерни в стремежа си да манипулирате останалите. Елегантно и незабележимо постигате своето.

Снимка на полярна мечка, заспала върху айсберг спечели кадър на годината

Скорпион – ревност
Ревността е форма на манипулация, която не е приятна за никого и вие не сте изключение. Независимо дали става въпрос за приятел или любим, те са ваши и вие искате любовта им само за вас. Някой се опитва да отнеме любим човек и вие веднага се активирате. Кроите заплетени схеми, само за да го отклоните и имате само за вас.

 

Стрелец – вдъхновение
Вие искате всички да се забавляват и да си прекарват страхотно с вас. Имате таланта да вдъхновявате другите с лудите си идеи. Лесно може да извадите и най-заклетия домошар от черупката и да го изведете на купон. Ентусиазмът и енергията ви са достатъчни да спечелите другите.

 

Козирог – мълчание
Манипулирате хората със студенина и тишина. Най-вероятно вие сте изобретили терапията на мълчанието. Не се опитвате да умилостивите или убеждавате хората, за да ги спечелите. Вие мълчите толкова дълго, че накрая те ви молят да кажете нещо и се предават.

Жена осинови малко кученце от приют, без да подозира че е прибрала диво животно

Водолей – психологическа атака
Умеете да обърквате другите и да им правите „заклинания“. Интелигентността ви и умението да говорите, правят чудеса. И без другите да осъзнаят, стават жертва на манипулациите ви.

 

Риби – сълзи
Вие често плачете, защото имате сложен вътрешен свят и несправедливостите ви разстройват. Близките ви не остават безразлични и ви закрилят. Подсъзнателно вие знаете, че сълзите помагат и лесно ще постигнете каквото искате.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

ЯПОНСКИ ХОРОСКОП: Тайните на бъдещето се крият и в настоящето

Подобни статии

Back to top button