Това са 3-те зодии, които ЛЪЖАТ половинките си

Това са 3-те зодии, които ЛЪЖАТ половинките си

Някои зодии не се спират пред нищо, за да постигнат само това, от което се вълнуват, без да мислят за чувствата на човека до себе си. В този период от годината има 3 зодии, които сериозно лъжат половинките и ето какво точно крият от тях:

 

ТЕЛЕЦ
На Телците честичко им се случва да лъжат, но обикновено лъжите им не са толкова големи, че да създават проблеми в една връзка. Може би спор за една вечер – да, но да се стига до раздяла – изключително рядко. Обаче периодът за тази зодия е такъв, че изневеряват на навиците си и лъжата, която пазят така ревностно никак не е малка.

 

По всичко си личи, че Телците са щастливи във връзката, в която се намират, но най-голямата им лъжа се крие в това, че вътрешно изобщо не са щастливи и дори обмислят да напуснат половинката си. Доброто им възпитание е причината да не са предприели още нищо, но истината е, че не се чувстват добре в момента, не са влюбени, не обичат истински и затова подготвят план за бягство през есента.

 

ЛЪВ
Няма да говорим със заобиколки, а направо ще ви разкрием каква е голямата лъжа на Лъвовете, заради която понякога не спят спокойно и ги гризе съвестта. Изневярата! Точно така, Лъвовете са се насочили към опасна двойна игра и за първи път в живота си откриват какво е да изневеряват.

 

Харесва им тръпката, обичат напрежението и адреналинът им допада най-много от всичко. Обичат половинките, с които са в момента, но не успяват да се справят с желанието да бъдат тайничко с друг човек. Ако това може да ви успокои – изневярата изобщо не е емоционална, а е само на основата на страстта и привличането. Опитайте се да поговорите с тях и ще видите, че гузната им съвест бързо ще проговори.

 

КОЗИРОГ
И Козирозите не остават по-назад в оплетените си лъжи. През този период от живота им има една голяма лъжа, която досега не са споделяли с никого и я крият много ревностно. Ако някой разбере, свършено е с тяхната връзка, в която се намират в момента. Козирозите си падат по флирта и чатовете. Всяка вечер, когато ви казват, че стоят на лаптопа, за да си доработят, всъщност водят по 2-3 страстни комуникации наведнъж.

 

Защо го правят? Никой не може да ви каже, включително и самите те. Търсят разнообразие, нова тръпка и нещо, което ще ги кара сутрин да стават с желание и любопитство какво точно ги чака. Не мислят да предприемат нищо на този етап, просто им харесва да са ухажвани, макар и от хора, които реално не познават. Игричката им е много опасна и може да ги очаква раздяла, ако скоро се разбере.

 

Източник: Actualno.com

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО