You are currently viewing Уран в Телец: Неочакван транзит за всяка зодия
снимка: Pixabay

Уран в Телец: Неочакван транзит за всяка зодия

Навлизането на Уран в Телец е събитие, което последно се е случило преди цели 84 години – планетата влиза във всяка зодия през този доста голям период от време, тъй като се задържа в един зодиакален знак за 7 години.

 

Уран в Телец е отслабена позиция, защото Уран се фокусира върху бъдещето, а Телецът е свързан с миналото, пише edna.bg.

 

Телецът управлява парите, работата, материалните придобивки, сигурността, земеделието, изхранването, изкуствата и музиката.

 

Уран ще бъде в Телец до 26 април 2026 г. Това е много време, за да се забавят нещата, но в крайна сметка ще си заслужава. За последно Уран е бил в Телец през 1942 г., по време на Втората световна война и Холокоста. Така че това е време на така необходимите промени и преоценка на самите нас.

 

Вижте как Уран в Телец ще повлияе на всяка зодия през следващите 7 години:

 

ОВЕН
Отделете това време, за да се свържете отново с живата реалност, вместо с виртуалната. Намерете баланса си между усещането за въплъщение и насладата от новите технологии. Можете да научите повече за криптовалутата, което може да не е лоша идея.

 

ТЕЛЕЦ
Ще искате да опитате нови неща, тъй като Уран е във вашия знак. Може да откриете, че нарушавате едно-две обещания, докато търсите своята независимост. През това време технологиите, които се събират в джоба ви, както и новите био технологии ще ви изглеждат изключително привлекателни.

 

БЛИЗНАЦИ
Водете дневник на мечтите си през следващите няколко години. Ще се появят неочаквани тайни, с които да се справите по време на този транзит. Презареждането може да е темата на този период за вас. Обърнете внимание на неща, занимаващи се с безжична енергия.

 

РАК
По време на този дълъг транзит със сигурност няма да бъдете домошар. Вместо това ще бъдете изключително развълнувани от активизма и това ще е подходящ момент да се свържете с групи, за да работите по кауза, която ви харесва.

 

ЛЪВ
Уран в Телец осветява сектора на вашата карта, който управлява славата и популярността. Така че с този транзит определението ви за слава би могло да се промени и да се окаже, че вървиите по някои изненадващи кариерни пътища. Не се изненадвайте, ако навлезете в технологичните сектори.

 

ДЕВА
Ще се озовете на няколко много изненадващи пътувания, които ще поставят под съмнение вашите вярвания. Може да ви е по-интересно да научите повече за други религии или дори за духовността. Можете също така да получите диплома по нещо неочаквано и авангардно.

 

ВЕЗНИ
Този транзит ще ви тласне да се изправите пред страховете си и да направите някои трудни промени. Ще настъпи и огромна промяна във вашия сексуален живот. Чувствате се по-палави, нали? Дълговете също могат да бъдат уредени, но ако не сте внимателни, може да попаднете във финансова бъркотия.

 

СКОРПИОН
Очаквайте да си партнирате с някои изненадващи и неочаквани хора през следващите няколко години. Също така ще ви писне от хора, които не могат да оставят телефона си дори за малко, за да ви обърнат внимание.

 

СТРЕЛЕЦ
Основни промени ще се случат във вашия график или работата ви. Вашето здраве и благополучие ще бъдат засегнати и не бива да се връзвате на псевдонаучни модни прищевки като кето диетата.

 

КОЗИРОГ
Виртуалната реалност и 3D игрите може изведнъж да ви окажат влияние. Този транзит ще промени начина, по който подхождате към артистичните си занимания и любовния си живот. През следващите няколко години ще сте по-безгрижни и просто ще се забавлявате.

 

ВОДОЛЕЙ
Някои големи промени ще се случат около дома и семейството ви. Ексцентрични хора ще влязат във вашия вътрешен кръг, така че се подгответе за по-либерални мисли и нагласи.

 

РИБИ
Умът ви ще премине през просветление. Нови начини на мислене и общуване ще започнат да навлизат в живота ви сега. Бихте могли да помислите за притежаването на енергийно ефективна кола например. Начинът, по който общувате с приятелите си, също ще претърпи огромна промяна.

 

Източник: edna.bg

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО