BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Това са зодиите, на които ще завиждате през юни

Когато някой печели, обикновено успява да породи злоба и завист сред останалите. Почти невъзможно е човек да наблюдава победите на друг, без това да не го жегне и вътрешно да задвижи завистта.

Ето каква е КАРМИЧНАТА ТАЙНА на всяка зодията

Овен
Овните не са най-големите късметлии в живота, но те обикновено блестят, ако решат да постигнат нещо конкретно. Трудно се мотивират, но веднъж поставят ли си го за цел, няма нещо, което би могло да ги спре. През месец юни те ще бъдат като истински властелини на успехите и ще породят нестихваща злоба сред околните. Много е вероятно да се сдобият с голяма сума пари или пък да се докажат като лидери.

Тайните за красота на турските актриси

Водолей
Водолеите не целят никой да им завижда, но пък не крият, че подобна реакция сред останалите ги забавлява. През новия месец има за какво да им завиди човек, тъй като се очаква късметът да е изцяло на тяхна страна.

 

Те ще спечелят не малка сума пари от тотото, независимо дали играят често или са новобранци. Отстрани погледнато при тях всичко се случва с лекота, но истината е, че те полагат изключително много старание, за да може животът им да се подреди по начин, за който мечтаят.

 

Това са най-злобните зодии

 

Скорпион
Скорпионите са истински доволни и щастливи, когато останалите им завиждат. Те са онази зодия, която държи на това отстрани животът им да изглежда като приказка. Не е сигурно дали наистина е така, но пък крайният резултат е налице – завист, която не само, че не ги сломява, но и ги мотивира.

Радвайте се на късмета си и не позволявайте завистта на околните да ви накара да се почувствате слаби и негодни. Бъдете винаги с крачка пред враговете си и демонстрирайте непоклатим дух!

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Тези зодии са обречени на СТРАДАНИЕ през този юни

Подобни статии

Back to top button