Любопитно

Утре е най-романтичният ден на декември: Ето какво очаква всяка зодия

Новогодишната нощ е известна с две неща: първо, това е една от най-купонджийските вечери в годината и второ, също така е една от най-романтичните вечери в годината. Последното се дължи главно на традицията за целувка в полунощ, започвайки ден първи от новите 365 с някой, на когото наистина държите. Макар че това все още важи за 31 декември тази година, 19 декември всъщност ще бъде най-романтичният ден от месеца за всяка зодия!

 

Въпреки че сезонът на Козирога обикновено е ориентиран към постигане на цели и продуктивно време, тъй като хората бързат да пазаруват по празниците и да измислят новогодишните си резолюции, този път получаваме ретроградна Венера на 19 декември, което предизвиква всеки знак да преразгледа много от връзките си преди да настъпи 2022-ра, пише Edna.bg. Докато ретроградите обикновено са време на объркване и несигурност, Венера ще засили желанието на всеки знак да даде приоритет на хармонията и обвързването, колкото и трудно да е това за постигане.

 

Помислете за май/юни 2020 година: какво се случваше в личните ви отношения тогава? Ако нещата са били много забързани в любовния ви живот, то има смисъл, защото това беше последният път, когато Венера беше ретроградна (в Близнаци). Когато дойде време Венера да обърне отново движението си, този път тя ще се движи през кардиналния земен знак на Козирог, добавяйки усещане за продуктивност към начина, по който се стремите да се свържете с другите.

 

Взаимоотношенията, в които участвате в момента, ще бъдат подложени на изпитание. Имат ли каквото е необходимо, за да издържат изпитанието на времето? Въпреки че някои зодии може да видят, че тази енергия се проявява в романтичен смисъл, отношенията от всякакъв вид ще бъдат засегнати.

 

Ето какво да очаквате на 19 декември според зодията си:

 

Овен

Като първи знак на зодиака, вашият професионален живот е един от основните ви приоритети. Тъй като Венера става ретроградна във вашия 10 дом на 19 декември, ще бъдете подканени да преоцените връзката си с работата си. През сезона на Козирога може да работите твърде много, така че това може да е идеалният момент да се отдръпнете от отговорностите си и да направите вътрешна равносметка. Имате ли някой във вашата област, на когото можете да разчитате, за да облекчите натоварването? Ако не, сега може да е моментът да обмислите начините, по които можете да поддържате чувство за баланс в кариерата си, за да поддържате нивата на стрес у себе си. Имате връзките, просто трябва да ги използвате добре.

 

Телец

Тъй като Венера е планетата, която управлява вашата карта, вие ще усетите ретроградното ѝ движение малко повече от другите. Хубавото е, че това ще се случи през земен знак, така че енергията няма да се усети твърде неудобно, особено след като ще се разгръща във вашия девети дом на пътуване и вярвания. Това е време да преоцените връзката си с вашата духовност. Как се свързвате с това, в което вярвате? Може да се почувствате склонни да предприемете пътуване през този празничен сезон. Просто не забравяйте да проверите отново резервациите си, тъй като ретроградите понякога могат да причинят проблеми с пътуването.

 

Близнаци

Тъй като Венера е ретроградна във вашия осми дом на споделени ресурси и лични граници на 19 декември, ще бъдете помолени да преосмислите начините, по които сте пренебрегнали собствените си лични нужди в името на някой друг. Това ретроградно време е чудесен момент да разсъждавате върху конкретна връзка, за да видите дали това е човек, който може ефективно да спазва вашите граници, докато се насочвате към 2022 г. Въпреки че може да има малко проблеми в рая през това време, Венера става директна на 29 януари и вероятно ще ви предостави отговорите, които търсите.

 

Рак

Това обикновено е сезон, в който започват много от връзките ви и Венера, която е ретроградна от 19 декември, ще подчертае това, докато преминава през вашия седми дом на взаимоотношения и партньорства. Връзката, в която сте замесени през това време, може да достигне период на самоанализ, но в крайна сметка това ще засили вашата динамика. Нищо чудно някой бивш партньор да се сети за вас точно сега, така че настоящата ви връзка наистина може да бъде поставена на изпитание. Затова не забравяйте да общувате възможно най-ефективно през това време, така че двамата да останете на една и съща страница.

 

Лъв

На 19 декември Венера ще бъде разположена ретроградно във вашия шести дом на рутина и навици, като ви моли да преоцените отношенията си с ежедневните си задължения. Склонни сте да приемате тази област от живота си доста сериозно, но е важно да дадете възможност за връзка в тази област. Независимо дали става дума за приятел или партньор, молбата за помощ, когато сте претоварени, е от ключово значение. Въпреки че не сте особено склонни да поискате ръка за помощ, сезонът на Козирога е моментът, когато наистина бихте могли да използвате помощта.

 

Дева

Като аналитичен, ориентиран към детайлите знак на зодиака, Венера, разположена ретроградно във вашия пети дом на романтика и удоволствие, ви моли да помислите за различните начини, по които разпускате. Ако сте в началните етапи на нова връзка, 19 декември ще бъде време, в което вероятно ще разсъждавате доста върху тази динамика. За вас ще бъде важно да не премисляте връзката си през това време, особено след като тази ретрограда се случва в земен знак. Позволете си да се забавлявате, без да ставате прекалено сериозни. Насладете се на празниците и опознайте новия си партньор, а когато Венера стане директна на 29 януари, ще разберете дали ще искате да продължите.

 

Везни

Тъй като сте знак, управляван от Венера, тази ретрограда ще ви засегне доста, особено в областта на дома и семейството, тъй като Венера ще премине през вашия четвърти дом на 19 декември. Докато въпросите на дома и семейството може да са трудна за вас зона, тази ретроградна Венера ще ви подкани да промените начините, по които търсите връзка с любимите си хора, точно навреме за празниците. Въпреки че може да има някои трудности за преодоляване, ще се радвате, че сте отделили време да приоритизирате роднините си, когато Венера стане директна на 29 януари.

 

Скорпион

Като управител на вашия седми дом на взаимоотношенията, тази ретроградна Венера вероятно ще хвърли сянка по пътя ви, докато се движи през третия ви дом на общуване. Това е време, когато дискусиите с партньора ви ще бъдат от решаващо значение, за да останете на същата страница. Тъй като сте склонни да криете картите си само за вас, това ще бъде време на изпитания, но ударите, които връзката ви може да срещне сега, ще ви научат много за партньора ви, както и за вас самите.

 

Стрелец

Като свободен огнен знак на зодиака, ретроградната Венера в Козирог е много различна енергия от тази, с която обикновено се чувствате комфортно, но е невероятно необходима. Тъй като Венера става ретроградна на 19 декември във втория ви дом на финансите, вие ще бъдете призвани да преоцените личните си отношения с вашите ресурси. Преминаването на Венера през втория дом определено може да донесе ползи, свързани с финансите, но по време на ретроградата ще бъдете подканени да организирате делата си, преди благословиите да завалят.

 

Козирог

Тъй като Венера ще бъде ретроградна в първия ви дом, вие ще почувствате тази енергия най-много от всички знаци. Като продуктивен, целенасочен знак на зодиака, връзките са нещо, което често е на второ (или дори на трето) място след вашите амбиции, но на 19 декември ще започнете да забелязвате, че вниманието ви се измества към вашата интимна динамика. Сега е моментът да се изправите срещу всички чувства, които сте пренебрегвали, или потенциална връзка, която нетърпеливо търси някаква посока. Въпреки че сега може да не е моментът за вземане на окончателни решения, е подходящ момент да помислите какво наистина искате във взаимоотношенията си с другите. Успехът е страхотен, но постиженията в кариерата няма да ви прегръщат през нощта. Сега е моментът да дадете приоритет на връзката си.

 

Водолей

Докато Венера е ретроградна във вашия 12-и дом на изолация и психичното здраве, ще бъдете подканени да преоцените как се грижите за себе си вътрешно. Тъй като Козирогът е ориентиран към целта земен знак, това може да е момент, в който си поставяте цел, свързана със собствената си умствена сила, но е важно да запомните, че наваксването на почивката е повече от достатъчно. Не е нужно да правите нищо, за да дадете приоритет на психичното си здраве, достатъчно е просто да се отпуснете.

 

Риби

На 19 декември Венера ще бъде разположена ретроградно във вашия 11-и дом на приятели, което ви подтиква да преоцените платоничните взаимоотношения, в които участвате. Като воден знак е важно за вас да имате солидни, надеждни приятели и тази ретрограда ще разкрие на кого можете или не можете да се доверите. Не се притеснявайте обаче, защото след като настъпи 29 януари, ще знаете на кого наистина можете да разчитате.

 

Източник: Edna.bg

 

Идва РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА: Време е за трансформации и нови емоции в любовта

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button