Вашият покровител според зодията крие неподозирани тайни за вътрешното ви Аз
снимка: Pixabay

Вашият покровител според зодията крие неподозирани тайни за вътрешното ви Аз

Повечето хора знаят кой е зодиакалният им знак. Не всички обаче знаем кое животно покровител ни придружава в житейския ни път като хармониращ със зодията ни и това знание ще ни помогне да разберем по-добре себе си.

 

И така, всеки от 12-те знака на зодиака има свое собствено животно-талисман, което характеризира различни аспекти от личността на човека от съответната зодия, предава Нова ТВ.

 

Вижте кой е покровителят на вашата зодия:

 

Овенът се покровителства от кучето
Овните са закриляни от кучето. Тези животни не се страхуват от трудностите, които възникват по пътя, затова винаги остават верни: на себе си, на своите идеали, на близките си и на своите цели. Овните имат същите качества.

 

Телецът има за талисман костенурката
Въпреки своята мудност, костенурките знаят точно от какво се нуждаят. Същото е и с Телеца: те вървят към целите си без да бързат, но много уверено. И, разбира се, рано или късно постигат това, което искат.

 

На Близнаците съответстват делфините
Въпреки факта, че Близнаците имат двусмислен и променлив характер, именно делфинът ги характеризира най-добре. Те имат жив ум, склонност към общуване и високо самочувствие – всички тези качества на делфините са най-характерни и за Близнаците.

 

Покровителят на Раците – пингвинът
Сладките пингвини имат силна връзка с дома си: точно като представителите на зодия Рак. За тях е много важно да почувстват духовна връзка с определено място, където винаги могат да се върнат, а освен това имат много силна интуиция.

 

Лъвовете са защитени от вълка
Ако лъвът е царят на зверовете, то вълците определено могат да бъдат наречени владетели на дивите гори. Способността да живеете в организирана група, ясно проявеното лидерство и голямата сила: затова вълкът е най-подходящ покровител за хората, родени под знака на Лъва.

 

Девата има за талисман миещата мечка
Симпатичните пухкави животинки са големи чисници – точно като Девите. Освен това миещите мечки притежават изострени наблюдателност и любопитство, което е много характерно за хората от тази зодия.

 

Везните са защитени от видрата
Хората, родени под знака на Везни, имат прилики с видрите. Тези животни са готови да правят големи жертви за благосъстоянието на своето потомство, а Везните от своя страна също са готови винаги да жертват себе си в името на семейството си.

 

Котките пазят Скорпиона
Котките и Скорпионите са истински сродни души. Несъмнените им красота и грация, независимост и воля – всичко това обединява мистериозните котки и хората, които са родени под знака на Скорпион. Те са абсурдна и възхитителна комбинация от красота и сила на характера.

 

Стрелецът е покровителстван от папагала
Стрелецът е подобен на папагал: обичащ свободата и себеизявата. Стрелците обичат да казват истината и се вписват перфектно във всяка среда – и това ги прави да изглеждат като ярките приказливи птици.

 

Совата съответства на Козирога
Козирозите като совите са много мъдри и винаги спокойни. Те са готови да излагат аргументи и да дават съвети и подхождат към всякакви трудни задачи без притеснение: опитват се да сложат всичко на масата и да предложат най-доброто решение.

 

Водолей е покровителстван от еднорога
Приказното същество еднорог покровителства Водолея. Подобно на представителите на тази зодия, еднорогът не е същество от реалния свят. Също като него Водолеят е независим и много силен и понякога абсолютно не се вписва в обичайната картина на реалността

 

Рибите са пазени от хамелеона
Рибите се адаптират безупречно към ситуацията около тях. Те могат лесно да скрият някои аспекти на своята личност и да демонстрират други – тези, които са по-полезни в момента. Ето защо променливият и маскиращ хамелеон им импонира перфектно.

 

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО