БългарияНа ФокусПоследни новини

Васил Божков ще прави нов политически проект

Васил Божков ще създава нов политически проект. Това стана ясно след негово изказване докато МВР претърсваха офисите му, включително мястото, на което е под домашен арест. 

“Скоро ще регистрираме политическия проект. Ще търся подкрепа от народа. Не искам политически партии, а личности – тези, които искат да имаме държава. Вече не съм бизнесмен, занимавам се с политика. Върнах се в България, за да направя нещо за страната. В Дубай бях недосегаем, можех да стоя там”, обяви героично Божков. И не пропусна да назове враговете си на политическия терен. Оказа се, че са всички партии в парламента, включително опозиционни.

Акцията на МВР в офисите на Божков бе свързана с разследването по убийството на Алексей Петров.

Петров, който бе убит на 16 август, 2022 година в гората над кв. „Драгалевци“ в София, вече има история с Божков – през 2015 година „Трактора“ е нападнат с гранатомет в София и за неуспешния атентат е заподозрян и Божков. Разследването по този случай все още е действащо и е част от криминално дело за поръчителство на нколко убийства. 

“Нямам отношения с Петров, нито общ бизнес – нищо. Казвал съм го много пъти”, повтори Божков пред дома си. От МВР запазиха мълчание за операцията по неотложност и уточниха само, че ще докладват материалите на прокуратурата, която също не коментира мистериозната операция.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Пеевски за съдиите в КС: Избрахме най-доброто

Подобни статии

Back to top button