БългарияНа Фокус

Заподозреният за убийството в Сотиря проявявал агресия към деца

Продължава претърсването на района около село Сотиря за предполагаемия убиец на 7-годишно момиченце от селото. Това съобщи на извънреден брифинг главния секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов, който пристигна на мястото. По думите му се очаква, че предполагаемият извършител ще бъде задържан днес. 

Главен комисар Иванов разкри и още подробности около личноста на заподозрения.

„Запозодреният има предишни агресивни прояви спрямо деца“, допълни Иванов.

Срещу него в миналото е имало и сигнал за блудство,

Заподозреният 21-годишен Мартин Трифонов е безработен, асоциален тип, няма приятелства, семейството му е в много тежко финансово положение, той е без образование, допълни още главният секретар на МВР. „Осъждан е и е лежал в затвора за прояви към негова близка“, допълни Иванов.

От МВР призовават хората в околните населени места да бъдат изключително внимателни, ако го видят. Мъжът е агресивен, защото няма пари и храна в себе си.

Мъжът има панически страх от кучета, съобщи още гл. комисар Иванов и допълни, че в момента полиция, жандармерия и военна полиция претърсват всичко, дори и много необитаеми вили във вилната зона на селото. Издирването продължава и с хеликоптер.

Към този момент Мартин Трифонов е основният заподозрян за убийството на момиченцето вчера.

Припомняме, че момиченце на 7 години беше намерено изнасилено и пребито до смърт в сливенското село Сотиря. Детето е намерено край пътя в края на селото в изключително тежко състояние около 15 часа в четвъртък. То незабавно е било откарано в болница, където почина.

Майка и дъщеря загинаха при голяма катастрофа край Кочериново

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК.

Подобни статии

Back to top button