You are currently viewing Знаците на Вселената, които никога НЕ ТРЯБВА да пренебрегваме

Знаците на Вселената, които никога НЕ ТРЯБВА да пренебрегваме

Не сме сами във Вселената и това е безспорен факт! Често хората се съмняват, че съдбата им е предначертала нещо, което да се случи и започват да се уповават единствено на собствените си усилия, което е силно контрапродуктивно.

 

Вселената си има своите начини да ни насочва в правилния път точно когато е най-тежко, положението изглежда безизходно и сме най-отчаяни. Затова е важно да следваме нейните знаци и да не губим надежда. Ето за какво да се оглеждаме:

 

1. Смята се, че птичите пера имат силна енергия, способна да защити дома от всяка проява на негативизъм. Ако намерите перо, занесете го вкъщи и го сложете във ваза или пък го пъхнете в рамката на вратата.

 

2. Речните камъни попиват силата на водната стихия, затова са мощни източници на положителна енергия. Няколко от тези камъчета ще изпълнят вас и вашия дом със сила.

 

3. За да се заредите със сила от слънцето, може да използвате трикове, известни на шаманите от древни времена. Когато Слънцето е под ъгъл 45 спрямо вас сгънете палеца и показалеца. Приемайте в получения триъгълник слънчевите лъчи и ги насочвайте към главата си. Това ще подсили вашата енергия.

 

4. Не забравяйте закона на бумеранга и винаги търсете начини да помагате на хора в нужда. Доброто със сигурност ще се върне при вас.

 

5. Не си правете шеги със смъртта. Тя също може да си направи шега с вас, затова не рискувайте.

 

6. Не се концентрирайте на негативното. Вървете с високо вдигната глава, а в ръка стиснете метален предмет или камък.

 

7. При всеки удобен случай почерпете вдъхновение от природата и небето. Просто вдигнете глава нагоре и не забравяйте, че зад най-тъмните облаци има топло слънце, ярки звезди и безкрайно пространство.

 

8. Съдбата ни подлага на изпитания, не за да ни пречупи. Нейните уроци са висша милост. Научете се да не се предавате пред трудностите, а да се учите от грешките си, за да предадете своя опит на бъдещите поколения.

 

9. Водата е източник на сила и мъдрост. Съдбата ни дава шанс да получим подкрепата на духа на водата. Не изхвърляйте боклук във водоемите – така сами си навличаме болести.

 

10. Не наричайте миналото най-доброто време от живота си. Капризната Фортуна може да се обиди и да спре да ви изненадва с приятни сюрпризи. Живейте щастливо днес и утре, а не в минало време.

 

11. Градете щастието си заедно с любимите хора. Действайте заедно и си помагайте един на друг. Такъв подход винаги ще намери отговор и подкрепа от Вселената.

 

12. Съдбата постоянно ни подсказва откъде и кога трябва да почерпим енергия и сила. Лятното слънцестоене е един от най-мощните източници на сила. Прекарвайте повече време край вода или си налейте от естествен източник. С тази вода може да лекувате различни заболявания, да удължите младостта и красотата си.

 

13. На света всичко е в хармония. Създайте хармония и вътре в себе си, спрете да мислите с клишета и да изразявате мислите на другите. Живейте във взаимно разбирателство, молете се на своя бог и не обиждайте никого. Съдбата ни учи да не обръщаме внимание на недостатъците на другите, а да коригираме своите.

 

14. Наблюденията на предците ни показват, че диворастящите дървета и храсти намаляват растежа на култивираните растения в полето и градината. На малки площи, засаждайте само домашни култури. Благодарете на природата и тя ще ви се отблагодари.

 

15. Използвайте дъжда в своя полза. Небесните потоци могат да успокоят и дори да отмият цялата натрупана негативна енергия. Този подарък на съдбата е пряко свързан с вашето благополучие. Просто отмийте от себе си останките на гняв и раздразнение, застанали под топлия летен дъжд.

 

16. Ако чувствате някаква тежест, разкажете за своите проблеми на вселената. Тя както никой друг е в състояние да изслуша и да предложи изход от ситуацията. Човек понякога има нужда от силен и мълчалив събеседник.

 

17. Никога не губете връзка с корените си. Колкото повече внимание обръщате на живите и починали роднини, толкова повече родовата сила ще ви защитава. Духът на предците защитава целия род и съдбата непрекъснато ни показва тяхната загриженост. Важно е да чувстваме и виждаме със сърцето си.

 

18. Домакинята, купувайки продукти за дома, знае, че се грижи за щастието и здравето на цялото семейство. Вашата загриженост идва от сърцето. Благосклонната съдба вижда желанието ви да се грижите за любимите хора и ви дава сили и оптимизъм.

 

19. В трудни ситуации намерете възможност да влезете в лоното на природата. Задайте ѝ своите въпроси и непременно ще получите отговори. Съдбата е благосклонна към хора с любознателен ум, както и към тези, които не падат духом пред препятствията.

 

20. Доверете се на интуицията си. Фортуна говори на всички езици. Наблюдавайте измененията, които настъпват с вас. Ако имате късмет, то вие сте на прав път.

 

21. Обръщайте внимание на препятствията по пътя си, които Вселената изправя пред вас. Еднократното „препъване“ не означава, че грешите. Но ако следват едни и същи препятствия и съдбата сякаш се отдалечава от вашите дела, това трябва да се разгледа сериозно. Анализирайте действията си – може би сте пропуснали нещо и съдбата ви дава възможност да се коригирате.

 

За още интересни статии ни последвайте във Facebook

Може да погледнете и категорията ни ЛЮБОПИТНО

Източник: Dama.bg