You are currently viewing Ревнивите Телци и самовлюбените Близнаци – тъмната страна на всяка зодия

Ревнивите Телци и самовлюбените Близнаци – тъмната страна на всяка зодия

Всеки зодиакален знак има своите тъмни страни, от които притежателите му не могат да избягат, каквото ще да става! Днес внимание обръщаме на ревността и доколко тя е парализирала всяка от зодиите:

 

Овен

Овните търпят и крият всичко в себе си, докато в един „прекрасен“ ден не стоварят всичките си съмнения върху своята половинка. Бурята е толкова жестока, че често се стига до раздяла. Те обичат да покзват, че са над нещата и точно по тази причина често таят всичко в себе си. Като цяло не са от зодиите, които ревнуват на всяка цена, някой все пак трябва да им даде повод.

 

Телец

Телците имат големи проблеми с ревността. Тя ги изяжда отвътре и никак не се стремят да го скрият. Могат да вгорчат живота на всеки, дори без да им даде повод. С годините се усеща промяна и когато са в по-дългосрочна връзка се научават да се справят с нея. Просто отсрещната страна трябва да има търпение дотогава.

 

Близнаци

Близнаците искат цялото внимание на света върху себе си, затова ако видят някой да се доближава опасно близо до половинката им, стават много коварни. Не избухват, а тихичко си трупат впечатления и се държат студено с половинката си, на моменти без тя да знае защо. Хитри са и трудно ще познаете, че ревнуват, освен ако не ги видите да си събират багажа и да се отправят към входната врата.

 

Рак

При Раците ревността е много сложен проблем, ако я допуснат до себе си. Има обаче представители на тази зодия, която умело боравят с чувствата и емоциите си и успяват в ранен етап да спрат всички ревностни изяви. Като цяло не са опасна и страшна зодия, когато говорим за ревност.

 

Лъв

Лъвовете са хищници по душа, това всички го знаем. Те не обичат да делят „плячката“ си и затова стават много свирепи, когато някой се доближи до човека до тях. Могат да повдигнат въпроса на секундата и да стане голям скандал, в който по-добре да не участвате. Пазете си!

 

Дева

Девите не са от ревнивите зодии. Те имат достатъчно разум, за да знаят, че който каквото е решил да прави – няма кой да го спре. Освен това с времето и връзките, които имат, се убеждават, че ревността е като ръжда, която може да разруши всяка връзка. Спокойни са и имат доверие на човека до себе си!

 

Везни

Везните трудно намират златната среда между това да не ревнуват и да ревнуват здравословно. Техните половинки вечно се оплакват, че Везните не ги ревнуват, което за някои е признак на привързаност. Именно по тази причина Везните рядко уцелват баланса между това да изглежда, че им пука и да покажат, че имат доверие на човека до себе си.

 

Скорпион

Скорпионите обичат другите да не знаят толкова какво си мислят и какво чувстват. Играят ловко с ревността и я използват в своя полза. Карат другият да се чувства гузен, че е проявил ревност към тях, с което манипулират да правят точно това, което им се иска. А, когато те ревнуват – всичко е наред и половинката им няма право на глас. Сложни личности са!

 

Стрелец

Стрелците могат да ти вгорчат живота със своята ревност. Те ревнуват дори от вятъра, без никакъв повод и смисъл. Обаче така са свикнали и често оплитат в мрежите си хората, с които имат връзка. Те възприемат ревността като силна проява на обич, с което и остават задълго в такива отровни връзки.

 

Козирог

При Козирозите важи максимата, че моето си е мое, а чуждото е общо. Те нямат никакви проблеми да изневеряват на половинките си, но някой посегне ли към тяхното – става истински скандал, който понякога продължава с дни. Внимавайте… Водолей Водолеите са по-разумни и те осъзнават, че една връзка се гради на взаимно доверие и няма смисъл всеки да дебне другия. Отличници са по това отношение!

 

Риби

Има Риби, които могат да ти вгорчат живота още първите месеи на връзката ви, но има и такива, за които ревността не съществува. Тук зависи от човека и всичко е на късмет – какъв ли партньор ви се е паднал на вас?

За още интересни статии ни последвайте във Facebook

Може да погледнете и категорията ни ЛЮБОПИТНО