БългарияНа Фокус

Близките на убитото момиченце ще съдят Сливенската болница

Майката и бабата на убитото 7-годишно момиченце в село Сотиря ще съдят лекарите от Сливенската болница, защото не оказали помощ на детето им минути след трагедията, съобщава Bulgaria On Air.

Семейството призовава за справедливост. Искат да съдят болницата, тъй като след като детето било качено в линейката, не му е била оказана никаква помощ. Те разказаха, че лекарят се е качил на предната седалка до шофьора и е оставил бабата при безпомощното дете. Момиченцето дори не е било почистено от секретите, които са се образували вследствие на уплаха му. До последно то казвало „Бабо, бабо“. Издъхнало в болницата.

От лечебното заведение отказаха да направят коментар относно обвиненията на семейството на загиналото момиче. 

Детето беше убито в сливенското село Сотиря. То бе открито захвърлено на входа на селото в изключително тежко състояние и транспортирано с линейка до болницата в Сливен със следи от множество наранявания, с травми на черепа и на гръдния кош.

Предполагаемият извършител на зверското убийство и изнасилването Мартин Трифонов беше откаран в Сливенската болница, тъй като при преследването му бива прострелян в крака.

Той бе преследван от органите на реда близо 10 часа и заловен вчера около 15 часа във вилна местност близо до село Сотиря. По време на преследването той бе прострелян от полицаите, заради това и беше откаран в болницата в града, където все още се намира. 

Според психиатри може той може да бъде определен като психопат.

 

Омуртаг на протест заради загинало 17-годишно момче

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК.

Подобни статии

Back to top button