You are currently viewing Близнаците ще бъдат волна птица, Стрелците ще се разстроят

Близнаците ще бъдат волна птица, Стрелците ще се разстроят

Хороскоп за 19 декември 2021 г. 

 

Овен
Тази неделя не се опитвайте да се намесвате в ничии дела. Желанието ви да помогнете няма да бъде оценено, дори може да предизвика конфликт.

 

Телец
Днес не трябва да предявявате претенции към никого. Ако се замислите нямате и право. Както не бихте искали да има такива и към вас.

 

Близнаци
Днес ще бъдете волна птица. Никаква работа или задължение няма да ви задържат на едно място. Така и трябва – денят е за почивка.

 

Рак
Това е ден за бързи и енергични действия. Не се залавяйте за неща, които изискват концентрация и дисциплина. Това сега няма да са силните ви страни.

 

Лъв
Това е ден, изпълнен с оптимизъм. Вдъхновението ще ви накара да направите много неща за другите. Не очаквайте светкавична ответна реакция.

 

Дева
Това е ден, в който да се въздържате от крайни действия и решения. Бъдете наблюдателни и изчакайте да отминат сериозните събития.

 

Везни
Днес можете с право да поискате това, което ви се дължи. Няма защо да правите повече компромиси и да отлагате момента.

 

Скорпион
През този ден интелектуалната ви активност ще е засилена. Добре ще се справяте, ако има нужда да реагирате бързо и да вземете светкавично решение.

 

Стрелец
През този ден рискувате да се ядосате за незначителни неща. Не позволявайте на дреболиите да ви разстройват.

 

Козирог
През този ден финансовите въпроси сега ще се решават с лекота. Ще бъдете далновидни в това отношение. Сега няма да е лошо да спестите някой друг лев.

 

Водолей
През тези дни интуицията ви ще бъде е изострена. Каквото и да се случва се вслушвайте внимателно в нея, тя няма да ви подведе.

 

Риби
Това ден, в който всички ще са благоразположени към вас. Очакват ви приятни мигове, в които самочувствието ви ще възстанови нивото си.

 

Източник: Actualno.com

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО