BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Ето кои са магичните дни през ЮНИ!

Астролозите определиха кои дни ще са най-благоприятните от юни и ще бъдат изпълнени с творческа енергия.

 

В тези успешни дни е важно да мислите бързо и ефективно. В тях производителността на много хора ще излезе извън всякакви граници, а успехът ще дебне зад всеки ъгъл.

 

Ето кои ще са най-успешните дни през юни:

Ето каква е КАРМИЧНАТА ТАЙНА на всяка зодията

2 юни – преход на Венера в Рак
Венера е планетата на три елемента: Земя, Вода и Въздух. Ракът представлява елемента Вода, който е добър символ. Освен това Венера е покровителка на любовта, приятелството и семейното щастие, а Ракът, представляващ четвъртия дом на хороскопа, също е свързан със семейството и връзките.

 

Ето защо на 2 юни ще започне благоприятен период за съвместни дела, общуване, почивка, ново начало, срещи и запознанства.

 

6 юни – огледална дата
06.06 е денят на творческия разцвет и придобиване на самочувствие. На този ден светът се управлява от шестицата и това е ориентировъчно число, което помага на хората да станат най-добрата версия на себе си.

 

Това ще бъде денят на раздялата с оплаквания и несгоди. Вселената ще ни помогне да преодолеем трудностите. Преходът на намаляващата Луна в знака Телец също ще има положителен принос, който пасва добре с енергията на шестицата. С една дума – очаква ни много хармоничен и продуктивен ден.

Тайните за красота на турските актриси

11 юни – преход на Марс в Лъв
Марс е планетата на елемента Огън. В Лъв той ще се чувства доста спокоен, така че ще започне да излъчва положителна енергия. Марс в Лъв ще блокира по-голямата част от негативното излъчване на ретроградния Меркурий.

 

Самият ден ще бъде много благоприятен за работа, сключване на сделки, пазаруване, смяна на курсове. Опитайте се да бъдете напористи и готови да успеете. Покажете на другите и себе си, че няма да бъдете съкрушени от несгоди.

 

21 юни – лятно слънцестоене
Лятното слънцестоене е един от основните успешни и магични дни, не само през юни, но като цяло през 2024 година. Това ще бъде един от най-позитивните, благоприятни и светли дни на това лято. Опитайте се да бъдете активни на 21-ви във всички области или поне в тази, която е най-важна за вас в момента.

 

Можете да се посветите на романтика или да се впуснете с главата напред в работа и бизнес. Изборът е изцяло ваш. В този ден е много полезно да се отървете от ненужните неща и да направите почистване.

Това са най-злобните зодии

23 юни – край на ретроградния Меркурий
Дългоочакваното начало на директното движение на Меркурий ще започне на 23 юни. Този ден ще отбележи прехода към ново състояние на ума. Всички скандали и неприятности ще изчезнат.

 

Ще започне време за взаимно разбирателство. Информационните потоци ще бъдат нормализирани, така че ще бъде възможно да се включите в ново обучение за придобиване на нови умения.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Интимната ТАЙНА, която всяка зодия пази до самият КРАЙ

Подобни статии

Back to top button