BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

ФИНАНСОВ ХОРОСКОП: Едни ще попаднат в капан, други да очакват големи и тежки загуби

Седмичен финансов хороскоп за 20-26 април 2024 г. 

 

Овен
Овенът може да има големи проблеми по време на работа в първия ден от седмицата. Конспирациите от неприятности ще помогнат да ги разрешите бързо и тихо и да се измъкнете от този капан, в който сте попаднали. Също така, в първия ден от седмицата, поради негативния аспект на Слънцето и Меркурий, не трябва да правите покупки, да провеждате важни преговори или да вземате съдбоносни решения.

Ситуацията ще се промени драстично във вторник. Благоприятните дни ще продължат до самия край на седмицата. Ако Овенът иска да увеличи доходите си, тогава ще трябва да бъдат по-тактични с клиентите и колегите по работа.

 

Телец
Тези хора ще станат по-амбициозни и мотивирани, така че ще им трябва малко повече пари. Най -добрите талисмани за пари и късмет ще дойдат на помощ . Това е много успешна седмица за започване на нов бизнес, търсене на нова работа. Не бива да пестите пари за външния си вид и безопасност.

Това са двата най-важни аспекта на паричния успех. По-добре е да забравите за спонтанното пазаруване. Парите изискват рационалност. Също така астролозите се съветват да се въздържат от критики към колегите. Това може да доведе до кавги и недоразумения.

 

Близнаци
В началото на седмицата Близнаците се очаква да имат лек спад в енергията, но Венера от вторник ще започне да влияе много благоприятно на резервите на представителите на този знак. Експертите съветват да се отървете от лошите навици, които унищожават енергията . Това ще ви помогне да повишите вашата издръжливост и производителност.

Парите ще отидат в ръцете на трудолюбивите Близнаци. Астролозите препоръчват да се страхувате от три неща: апатия, мързел и несигурност. Ако успеете да победите тези „конници на финансовия апокалипсис“, тогава парите ще започнат да се умножават и доходите ще растат.

 

Рак
Препоръчително е Раците да започнат седмицата, като изчистят къщата от негативна енергия . Възможно е тя да е започнала да се натрупва там в края на миналата седмица. Най-вече във финансово отношение ще имат късмет представители на професии, които включват постоянни пътувания и командировки.

Също така парите ще отидат в ръцете на таксиметрови шофьори, шофьори на камиони. Всеки, който работи от вкъщи, трябва да излиза по-често навън и като цяло да се движи повече. Няма да е излишно финансовият късмет да разнообрази свободното ви време. Така че можете да спестите силите си.

Жените с кои зодии имат най-труден характер

Лъв
Лъвовете трябва да подобрят енергията си. Три необичайни начина ще ви бъдат много полезни в началото на седмицата. Парите обичат активните хора, така че Лъв ще трябва да вземе нещата в свои ръце. Всеки, който търси работа, трябва да предприеме действия и да обмисли повече възможности.

За тези, които вече работят или имат собствен бизнес, е препоръчително да бъдат по-внимателни към малките неща, да не се отказват от задълженията си. Лъв няма да бъде наранен от глобално рестартиране на съзнанието. Можете да гледате мотивиращ филм, да се запознаете лично с успешен човек.

 

Дева
Девите трябва да започнат седмицата, като създадат благоприятна енергия в къщата . Най-големите пробиви и много финансов успех ще очакват тези хора в родните им стени. На свободна практика, както и тези, които са в творчески занимания, ще имат късмет. Това е идеалната седмица за популяризиране на нови идеи, разработване на нови концепции и изграждане на амбициозни планове за бъдещето.

Тези седем дни не са лоши за почивка, смяна на обстановката. Всяко действие на Девата трябва да има целесъобразност и валидност. Те са мъдри хора, така че проблемите с парите няма да разбият самочувствието им.

 

Везни
Везните трябва да се анализират за пет качества, които пречат на техния успех . Финансовият успех идва при определени хора, чието мислене е отворено и изпълнено с желания, мечти, амбиции.

В периода от 20 до 25 можете спокойно да се включите в самоанализ. За да умножат доходите, Везните ще трябва внимателно да анализират минали грешки и да работят върху тях. Най-важното сега е да не се стига до крайности. Парите обичат умереността и дисциплината.

 

Скорпион
В началото и в самия край на седмицата Скорпионите може да имат прилив на негативни емоции. Магията на кръстопът ще помогне за обезсилване на негативните емоции. Комуникацията с оптимистични хора също ще помогне в това. Колкото попозитивни са Скорпионите, толкова повече пари могат да изкарат.

Големите доходи и богатството не са всичко. Също така трябва да знаете как правилно да харчите пари. Тази седмица е полезно да закупите оборудване и приспособления, да направите подаръци на близки. Можете да похарчите част от парите за преобразяване на къщата – за преустройство или обновяване на мебели.

 

Стрелец
Това е много благоприятна седмица, в която Стрелецът ще се превърне в магнит за успех и пари. Бързите конспирации за привличане на богатство значително ще ускорят този процес. Възможно е в края на седмицата Стрелцов да бъде посетен от цяла купчина лоши мисли – за смяна на работата, области на дейност. Ще има лека апатия и желание да се направи нещо друго. Необходимо е да потискате тези мисли в себе си, тъй като това ще бъде резултат от негативното влияние на съвпада на Меркурий и Венера. Всички останали дни от седмицата са благоприятни.

ОБРЕЧЕНА ЛЮБОВ: Ето с кой зодиакален знак никога не трябва да имате връзка

Козирог
Козирозите през тези седем дни ще имат всичко, за да постигнат успех в областта на финансите. Всички освен едно – интуиция. В началото на седмицата нощните звезди значително ще отслабят вътрешния глас на Козирозите.

Специални талисмани ще му помогнат да го върне към живот . Струва си да се прибегне до помощта на шестото чувство само в трудни ситуации. Във всекидневните въпроси си струва да продължим напред с логика и мъдрост. Козирозите могат да станат значително по-богати, ако спрат да бъдат внимателни. Може би е време да опитате нещо ново.

 

Водолей
Общо има пет важни правила за набиране на пари . Водолеите трябва да помнят всеки от тях. Тази седмица е изключително важна, защото може да бъде отправна точка за започване на ново финансово пътуване. Водолеите ще станат по-успешни и продуктивни.

Умът им ще може да се настрои на правилната вълна. Сега е моментът да разкрием изцяло темата за партньорството в бизнеса. Хората от този знак няма да могат да станат по-успешни сами: ще им е необходимо сътрудничество с някой друг. Колегите и партньорите ще помогнат за раждането на нови идеи.

Пожарникари спасиха изхвърлено куче в кофа за боклук, намериха му нов дом!

Риби
При Рибите е възможен творчески и финансов застой. Смяна на обстановката, пренареждане на мебели според правилата на фън шуй ще помогне зарешаването на проблема в началото на седмицата . Проблемите и неприятностите ще изчезнат на заден план, отваряйки нови пътища за Рибите към света на богатството.

Това, което определено трябва да избягвате тази седмица, са спирки. Не мислете, че проблемите могат да поправят нещо глобално. Трябва да вярвате в най доброто и тогава паричните загуби ще бъдат сведени до минимум. Капка самокритика също

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Мъжете от тези три зодии никога няма да изневерят

Подобни статии

Back to top button