Любопитнохороскоп

ХОРОСКОП: Искреността е добро нещо, но не и когато ви прави уязвими

Хороскоп за 18 март 2024г. 

Овен
Този понеделник може да си позволите повече удоволствия. Това важи за почти всички сфери от живота. Имате да чистите? Не си го и помисляйте.

Телец
Този понеделник ще бъдете изпълнени с необикновени сили. Денят е подходящ за романтични срещи. Отношенията може да се развият светкавично. 

Близнаци
Този понеделник е добре да бъдете по-сдържани. Искреността е добро нещо, но не и когато ви прави уязвими. Дори да негодувате срещу някого не му го показвайте. 

Рак
Този понеделник съществува вероятност да се объркате в дейност, свързана с кореспонденция. Най-добре отложете писането на писма за друг ден. 

Зодиите, които ще открият ключа към богатството през март 2024

Лъв
Този понеделник ще искате всичко да е, както е било преди. Съдбата обаче ви е приготвила промяна. Нека това не ви плаши. 

Дева
Този понеделник предразполага към полза от контакти от приятели. Не се притеснявайте да се обадите на ваш познат и да се разсеете. 

Везни
Този понеделник е добре да се погрижите за здравето си. Започнете деня със здравословна закуска, а може и да си направите разтоварващ ден. 

Скорпион
Този понеделник ще ви поднесе приятна изненада. Може да намерите нещо, което отдавна сте загубили или да ви се обади приятел, когото не сте виждали от години. 

Стрелец
Този понеделник не се колебайте да бъдете различни. Важното е да се чувствате добре, а не да отговаряте на нечии очаквания. 

8 полезни навика за отслабване

Козирог
Този понеделник се опитайте  да прецените трезво внимателни кои от задачите са с приоритет. Не винаги това, което ни е приятно за правене е важно. 

Водолей
Този понеделник не се срамувайте да приемате чуждо мнение. Истината е, че те ще ви бъдат от полза. Човек се учи цял живот и в това няма нищо странно. 

Риби
Този понеделник забравете за момент своите проблеми и помогнете на свой приятел. Няма да ви е лесно да се отърсите от собствените си мисли за себе си, но наистина си струва да го направите за него/нея. 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Ползите от яденето на грозде

Подобни статии

Back to top button