BulletinЛюбопитноПоследни новинихороскоп

ХОРОСКОП: За едни нещата безвъзвратно ще се объркат, за други ще получат помощ в тежък момент

Хороскоп за 4 декември 2023 г. 

 

Овен
Това е ден, в който нещата може да се объркат. Подгответе си допълнителни варианти за действие и не се подавайте на отчаяние.

Атракция с невиждана щедрост: 5 зодии ще плуват в пари през тази зима

Телец
През този ден рискът от грешка не е изключен. Проверявайте резултата от действията си по няколко пъти. Пазете парите си.

 

Близнаци

Това е ден, в който на преден план ще излязат въпроси, свързани с финансовото ви положение. Бъдете разумни и далновидни.

След години на безплодие – жена изгубила надежда за свои деца посрещна петзнаци

Рак
През този ден ще получите помощ, на която не сте се надявали. Много вероятно е ваш познат да се превърне в истински и незаменим приятел.

 

Лъв
Денят ви обещава трудни, но не и непосилни задачи. Няма да ви се падне нещо, с което не може да се справите. Имайте повече вяра в способностите си.

 

Дева
Предстои ви промяна, която очаквате отдавна. Сякаш желанието ви вече не е толкова силно. Това не е така, изчакайте да направите първата крачка и вдъхновението ще се върне.

 

Везни
През този ден задълженията ще валят едно след друго. Имайте готовност за ден, в който трябва да проявите изключителна активност.

 

Скорпион
През този ден ще може смело да заявите чувствата си. Оставете завесата да падне. Няма какво да губите. Само ще разберете важни отговори.

 

Стрелец
През този ден не се подавайте на манипулации. Състраданието е хубаво нещо, но трябва да се имат предвид и реалните факти.

Всеотдайна котка преотстъпи леглото си на новородени патенца и тяхната майка

Козирог
През този ден не се подавайте на тъжни мисли. Тяхната сила през деня ще е голяма, затова направете всичко възможно, за да ги замените с надежда.

 

Водолей
Това е ден, който ще промени живота ви. Ще получите нещо наистина безценно. Проявете необходимата отговорност и благодарност.

 

Риби
През този ден ще направите толкова много неща, колкото не са се събирали през последните месеци. Подкрепете с много вяра, усмивки и добронамереност.

 

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Победителят от „Игри на волята“ Иван Рълев проговори за връзката си с Денислава

Подобни статии

Back to top button