BulletinЛюбопитноПоследни новинихороскоп

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Голяма промяна за едни, злите очи ще преследват други

Седмичен хороскоп за 4-10 декември 2023 г.

 

Овен
През тази седмица ще проявявате нетърпимост към всяка несправедливост и ще сте готови да воювате за онова, което според вас е правилно. Ако шефът ви или друг човек се опитва да ви наставлява и да ви заповядва, сериозно ще се подразните. Ще бъдете доста напористи и с достатъчно енергия ще преследвате целите си. Периодът е подходящ за нови начинания, а също и, ако пожелаете, да поемете по напълно нова посока. Но все пак се старайте да обмисляте малко повече действията си. През следващите дни у някои от вас може да узрее решението за по-голяма промяна – например, да прекъснете някакви взаимоотношения или да започнете нова работа.

Внимавайте при общуването си с любимия човек, защото са възможни конфликти и разправии. През тази седмица използвайте способността си да водите другите, но не като им заповядвате, а като ги вдъхновявате да действат.

 

Телец
През тази седмица във всекидневието ви ще има и приятни изживявания, и изнервящи моменти, в които трудно ще контролирате случващото се. Периодът е много благоприятен за тези от вас, които имате собствен бизнес или сте се посветили на някакво съвместно начинание. Вторник и сряда ще са чудесни дни за вас, особено що се отнася до важните взаимоотношения – лични и делови. Възможно е да получите подкрепа от половинката си или той/тя ще ви изненада приятно.

Използвайте периода, за да станете по-близки с човека до себе си, като прекарвате повече време заедно и се интересувате от грижите и проблемите му/й. През тази седмица има риск от конфликти и противоборства на работното ви място. Не влизайте в битки за власт. Ако трябва обаче да споделите мнението си, направете го ясно и категорично. Сега е моментът да се сложи край на клюките и интригите – колкото по-открити и прозрачни са намеренията ви, толкова по-добре ще е за вас.

 

Близнаци
През тази седмица има шанс да постигнете успехи, ако преодолеете склонността си да се колебаете. Не мислете чак толкова много дали едно нещо е е правилно или не е, защото накрая може да не свършите нищо. Слушайте вътрешния си глас и ако той ви нашепва, че дадено начинание ви е по сърце и би ви донесло удовлетворение, насочете енергията си в тази посока и действайте.

Нека грижата за себе си и за здравето стане ваш приоритет – много от вас в момента сте натоварени с повече ангажименти и, ако не се грижите достатъчно за себе си, може да се преуморите. Периодът е изключително благоприятен за бизнеспреговори, за сключване на договори и за дискусии.

Що се отнася до личните взаимоотношения, през тази седмица ще трябва да си изясните до каква степен сте готови да се ангажирате с един човек – в личен или в служебен план. От четвъртък нататък е удачно да укрепите съществуващи отношения или да положите основите на ново партньорство.

 

Рак
Ако напоследък сте затънали в грижи и проблеми, открийте как да отделяте повече време за почивка. Може също и да се научите как да релаксирате – потърсете информация в интернет или прочетете литература по въпроса.

Периодът е много подходящ да внесете промени в начина си на живот и на хранене, така че да живеете по-здравословно и да сте по-здрави. През тази седмица ще трябва да приемете нещо, което не харесвате и обикновено избягвате – конфронтацията. Възможно е да се окажете въвлечени в спор у дома или на работното място и, колкото и да сте искали да останете настрани, обстановката може да стане напечена.

Някои от вас ще бъдете особено амбициозни през следващите дни и ще изразявате смело позицията си. Възможно е хората около вас да се изненадат от тази промяна в поведението ви, но нека това не ви притеснява – сега е моментът да вървите напред и да не се обръщате назад.

Атракция с невиждана щедрост: 5 зодии ще плуват в пари през тази зима

Лъв
Тази седмица ще е благоприятна за вас, защото ще получите шанс да се измъкнете от сивото всекидневие и да се разнообразите по някакъв начин. Ще имате поводи за забавления – може да ви поканят на някакво интересно събитие, да празнувате с близки хора или просто настроението ви да се подобри. Някои от вас ще се чувствате вдъхновени, защото ще започнете да учите нещо ново, ще пътувате в чужбина или ще ви хрумне нова идея.

Обръщайте внимание на идеите, които ви осеняват през следващите дни, защото те ще имат отношение към бъдещето и може да ви отведат по нов път или към ново приключение. „Следвай вдъхновението!“ – нека това бъде девизът ви през следващите дни. Ако действате с вдъхновение и правите онова, което ви подсказва сърцето, има голям шанс да изпълните дните си с повече радост. Каквато и да е действителността около вас, намерете нещо ново, което да ви радва и да ви ентусиазира – може да бъдат друго хоби, нови работа или проект.

 

Дева
През тази седмица ще трябва да отделите повече време за планиране, а също и да структурирате ангажиментите си и да въведете ред там, където има нужда от това. Вниманието на много от вас ще е насочено към осъществяване на личните ви желания, които са по-скоро свързани с дома, семейството и децата, отколкото с работата и професионалната реализация. Но ако трябва да довършвате нещо в тези области, не отлагайте да положите необходимите усилия.

В случай че нещо не става както вие искате, може би няма смисъл да се измъчвате и да насилвате обстоятелствата. Насочете вниманието и енергията си натам, накъдето знаците ви сочат, че сте на прав път. Мъдростта, че хубавите неща стават лесно, ще е в сила за вас точно сега, така че я следвайте и не се натоварвайте излишно с очаквания, които в момента няма как да бъдат осъществени.

След години на безплодие – жена изгубила надежда за свои деца посрещна петзнаци

Везни
През тази седмица може да се наложи да влезете в ролята на умиротворители. Около вас – на работа или вкъщи – ще бъде напечено, а вие, тъй като самите не се чувствате добре във враждебна атмосфера, ще направите каквото е нужно, за да се постигне разбирателство.

Няма да е лесно, но с известни усилия може и да успеете. Все пак внимавайте да не се набутвате между шамарите и да влизате в битка, която не е ваша. Що се отнася до личния ви живот, там ще трябва да решавате дилемата „свобода – близост“.

Може би партньорът/партньорката ви ще иска да прави някои неща без вас, което ще ви натъжи; или пък вие самите ще имате нужда от повече време за себе си. Ще търсите баланса и не е изключено това търсене да прекрои взаимоотношенията ви. Не се страхувайте да давате повече свобода на половинката си – може би това ще освежи връзката ви, и дори ще я изпълни с нова страст.

 

Скорпион
През тази седмица има голям шанс да използвате своите вътрешни сили и заложби, за да постигнете това, което искате. Думата „страст“ ще е ключова за вашия знак, а през следващите дни имате за задача да отключите тази страст и да я насочите към нещо полезно и важно за вас – лична или професионална цел.

Освен това ще имате подкрепа и от съдбата – ще привличате по-лесно желаното, ще се чувствате добре в кожата си, а хората ще ви съдействат. Това, което е добре да избягвате и през тази седмица, са тайните споразумения и интригите.

Ако се изкушите да участвате в задкулисни игри, имайте предвид, че рано или късно истината ще излезе наяве. Седмицата е чудесна и за любовния ви живот и вероятно ще ви предложи доста приятни изживявания. За да си осигурите повече от тях, се въздържайте да правите сцени на ревност.

 

Стрелец
Тази седмица ще бележи своеобразно ново начало за вас. До средата на периода е подходящо да довършите всичко старо и да се освободите от онова, което по някакъв начин ви затормозява или смятате, че не ви е необходимо.

Оставете миналото зад гърба си, разчистете дома си от непотребни вещи и направете планове за бъдещето. Колкото по-надалеч гледате през следващите дни, толкова по-ясно ще виждате посоката, която да следвате. Дори да искате, така или иначе трудно ще изгубите връзка с реалността в този период – обстоятелствата ще ви държат на земята.

Нека обаче това не ви спира да мечтаете и да вярвате, че по-доброто предстои – вярата е вашата сила, не я подценявайте. Ключът за успех през тази седмица е да изградите мисловна картина на това как искате да се развивате в бъдеще, а след това да предприемете конкретни стъпки и да действате със здрав разум – през следващите месеци ще получите доста възможности, за да осъществите замисленото.

 

Козирог
През първата половина на тази седмица няма да сте особено активни и вероятно ще предпочитате по-спокойните занимания. Ако усетите, че имате нужда от сън и почивка, послушайте тялото си и си ги осигурете. През първите три дни довършете изостанали задачи, които просто бихте искали да ви се махнат от главата.

Отложете за края на периода, дори за следващата седмица онези ангажименти, за чието изпълнение усещате, че ще важно да е с голям ентусиазъм. От четвъртък нататък шансът срещите и разговорите ви да са успешни ще е по-голям – лесно ще получавате необходимата ви информация и ще се ориентирате по-добре в обстановката.

Почивните дни ще са доста успешни, независимо дали ще работите или ще свършите нещо вкъщи. Възможно е обаче да се изправите пред предизвикателства – например някой да се противопостави на вашите желания и да не иска да следва правилата ви.

Всеотдайна котка преотстъпи леглото си на новородени патенца и тяхната майка

Водолей
Тази седмица ще е вълнуваща за вас, защото ще ви даде възможност да проявите качества, които са много характерни за вашата природа – стремеж към независимост и нестандартно мислене. През следващите дни ще има шанс да блеснете с нови идеи, също и да срещнете интересни хора, с които ще работите чудесно в екип или които ще споделят вижданията ви за живота.

Вероятно ще имате и възможността да разчупите ситуацията, в която се намирате в момента – в личния си живот или в работата, и да се освободите от ограничения, които досега са ви пречили. Седмицата е чудесна за пътувания, срещи, посещения на социални събития и приобщаване към хора, с които по някакъв начин да сте си полезни.

Петък е силен ден, в който може да отделите малко време, за да формулирате някаква дългосрочна цел, която е важна за вас, както и да решите на какво ще се посветите в бъдеще.

 

Риби
През тази седмица пред вас ще се открие шанс да внесете по-голяма близост в отношенията си с околните, а в работата – повече страст и вдъхновение. Ако имате хоби или работата ви е творческа, тогава сте късметлии, защото ще успеете да разгърнете фантазията си и да се насладите на постигнатото.

Вие като цяло не обичате конфронтацията, но за съжаление в следващите дни тя може да ви преследва неудържимо – у дома, на улицата или на работа. Ето защо едно малко бягство в по-приятен свят няма да ви се отрази зле и може да ви съхрани емоционално.

Не се учудвайте, ако реагирате свръхемоционално или дори агресивно – това е знак, че сте потискали твърде дълго гнева си. Ако не се разбунтувате изобщо, рискувате да се чувствате все така потиснати и неудовлетворени. Финансите са тема, която при много от вас ще излезе на дневен ред, особено ако чувствате, че не получавате достатъчно добро възнаграждение за труда си.

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Победителят от „Игри на волята“ Иван Рълев проговори за връзката си с Денислава

Подобни статии

Back to top button