BulletinПоследни новиниСвят

Каква е последната капка, която преля чашата между покойната кралица Елизабет II с принц Хари и Меган Маркъл?

„Последната капка, която преля чашата между покойната кралица Елизабет II с принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, е решението на кралската двойка да нарече дъщеря си Лилибет, нейния детски прякор, без нейната благословия“, разкри член на персонала на покойната кралица, съобщи New York Post.

Ако се вярва на най-новата биография на Робърт Хардман, озаглавена „Чарлз Трети: Нов крал, нов двор. Вътрешната история“, покойната кралица Елизабет е била вбесена, след като херцогът и херцогинята на Съсекс публично са обявили, че тя им е дала разрешение да нарекат дъщеря си Лилибет през 2021 г.

„Това е прозвището на покойната кралица от младежките ѝ години, както най-често я наричаше покойният ѝ съпруг принц Филип“, добави Хардман. Един от служителите в двореца заяви, че никога не я е виждал толкова ядосана, както когато Хари и Меган публично заявиха, че никога не биха използвали личния прякор на монарха, ако тя не ги беше подкрепила.

„Херцогът и херцогинята на Съсекс обвиниха Би Би Си в клевета, след като телевизията съобщи, че високопоставен източник от Бъкингамския дворец е заявил, че кралицата на Обединеното кралство не е била помолена за разрешение за името. След това Хари и Меган са се опитали да поискат от двореца да подкрепи тяхната версия на събитията, но са били отблъснати“, добави авторът.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

АФД отново расте в Германия, вече е на второ място и другите партии искат да я забранят

Подобни статии

Back to top button