Обраха банка в София посред бял ден

Обраха банка в София посред бял ден

Маскиран мъж обра клон на банка в столичния квартал „Сухата река” тази сутрин, докато в същото време националната полиция отбелязва празника си.

 

Последните години никога не ни жалят и не се смиляват да се извършват обири в деня на професионалния празник, заяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

 

Обирът става в 10.40 часа. Маскираният, който към този момент се издирва, нахлува в банковия клон и заплашва служителка. Бил въоръжен с пистолет.

 

Камерите най-вероятно са заснели извършителя. След като колегите прегледат видеото, ще имаме повече яснота. Все още нямаме данни дали е използвало автомобил, допълни още комисар Иванов.

 

От своя страна вътрешният министър Младен Маринов, който коментира случаят в парламента, заяви, че няма пострадали хора.

 

„Няма произведени изстрели. Няма пострадали, служителката не е пострадала, освен че ѝ е отправена заплаха”, заяви Маринов.

 

„В момента още не мога да кажа какво е взето като пари“, добави Маринов. По непотвърдена информация извършителят е успял да вземе само 1000 лева.

 

В момента криминалисти на СДВР изясняват обстоятелствата около случая. Мъжът се издирва. 

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК