BulletinНа ФокусПоследни новиниСвят

МАГА активист обвини Сорос, че поръча да бъде убит Доналд Тръмп

Десният про-тръмп активист Лаура Лумър счита, че снимка, споделена от Александър Сорос в социалните мрежи е поръчка за убийството на бившия президент Доналд Тръмп.

Сорос е споделил снимка на дупка от куршум в стъкло и ръка, която държи банкноти от долари. В своята публикация той пише:

„Миналата година, кризите с престъпността и инфлацията до голяма степен изчезнаха. Както и основните теории какво ги е причинило.“

 

Лумър счита, че става въпрос за тайно послание. Според нея банкнотите представляват точно 47 долара, като Тръмп би бил 47-ия президент ако спечели изборите през 2024 година. Освен това, две от банкнотите имат цифрите 4 и 5, като той е бил 45-ия президент. Тя също така отбелязва, че на една от банкнотите пише „Ще се заплати на носителя при искане“, което е било надпис на банкнотите преди 1963 година, когато е убит Джон Ф. Кенеди.

Много хора посочват, че Сорос използва редовна снимка, която е достъпна безплатно онлайн и се ползва за всякакви цели от много хора.

Публикацията и в Х засега среща подкрепата на МАГА активисти, които призовават Тръмп да обърне внимание на „заплахата“. Сорос и другите медии отказват да коментират идеите на Лумър, която считат за конспирационен теорист и „десен екстремист“. 

Лумър е известна със своя агресивен стил на публикации и се изявява като един от най-яростните поддръжници на Тръмп, подкрепяйки неговата кампания на всяка цена.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Френските фермери също излизат на протест против европейските регулации

Подобни статии

Back to top button