Любопитно

Малко русенско село показа на цяла България как трябва да изглежда коледната украса (Снимки)

В сърцето на област Русе се намира малко, но очарователно селце на име Сандрово. Въпреки своите скромни размери, това село успява да създаде невероятна коледна украса, която несъмнено привлича вниманието на всички, които преминават през него. Сандрово стана пример за това, че колко и малко да е едно място, когато има желание, чудесата стават възможни.

Всяка година, жители на Сандрово се обединяват в усилията си, за да превърнат улиците в коледна приказка. От средата на ноември до началото на януари, селото е озарено от хиляди мигливи светлини, които танцуват в тъмнината като звездни пътеки, водещи към коледната вълшебна обстановка.

Площада в Сандрово става център на коледната магия. Един от най-очарователните елементи на празничната украса е Коледният трактор, който напомня много на шейната на Дядо Коледа. Селскостопанската машина, която е собственост на кметството, е украсена с множество разноцветни светещи лампички, камбанки и звезди. Те преливат с топлина и уют, като създават уникална атмосфера на коледно вълшебство.

Тази година обаче има и красива светеща шейна, теглена от два елена и управлявана от самия Дядо Коледа.

Но какво прави село Сандрово толкова специално? Сърцето на коледната магия е не само в украсата, а в общата духовна свързаност на хората. Жителите се грижат един за друг, споделят радостта на празниците и взаимно се вдъхновяват да създадат нещо уникално и неповторимо по време на най-красивия период от годината.

С този дух, Сандрово се превръща в истинска коледна приказка, която продължава да вдъхновява и зарежда с позитивна енергия не само своите жители, но и всички, които имат щастието да го посетят по време на празничния сезон.

Източник: mozache

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Баща и шестгодишният му син Иван, които спасиха над сто бездомни кучета

Подобни статии

Back to top button