BulletinЛюбопитноНа Фокусхороскоп

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП: Непоправими грешки ще сторят едни, други ще открият пътя към успеха

Месечен хороскоп за април 2024г. 

 

Овен
През април уменията ви да общувате, да създавате контакти и да си сътрудничите с други хора ще бъдат ключови за постигането на успех във всяка една област. Сега не е моментът без да се замислите да се впускате съвсем сами в нещо, само и само да постигнете целта си. Старайте се да сте максимално гъвкави, съберете колкото може повече информация, проведете нужните разговори, установете нови контакти. Ако действате така, ще бъдете много по-подготвени за онова, което предстои, и ще избегнете да допуснете някои грешки поради прибързаност.

 

Периодът е много подходящ за обучение, за търговска дейност, за нови контакти и за всякакъв вид обмен – на стоки, услуги, идеи и мнения. След 20 април при много от вас акцентът ще падне върху любовната тема. Ако има нещо неизяснено в отношенията ви с любимия човек, до края на месеца ще имате шанса да изцелите връзката си – да извадите скритото наяве и да се изясните, така че хармонията и близостта да се възвърнат.

 

Периодът е благоприятен за романтика, флиртове и нови запознанства – някои от вас може да срещнете нова любов на приятелско събиране, на работна среща, и дори в учебната зала. Ако искате да постигнете нещо в служебен план, действайте меко и с финес – сравнено с директния и агресивен подход, ще имате по-голям шанс да успеете.

 

Телец
И през април , и с още по-голяма сила ще важи онова, което беше валидно през февруари – обстоятелствата ще ви подтикват да направите промяна (или промени) там, където условията за това са назрели и е дошъл моментът за смели действия. Ако сте на тази вълна, знайте, че моментът е подходящ – пречки вероятно ще има, но те са преодолими.

 

Бъдете готови обаче и да се потрудите – през април идеите ви и необходимостта да се полагат усилия в правилната посока трябва някак си да се съчетаят, за да доведат до добър краен резултат. Много от вас, у които е назрявало решението да смените работата си или да проведете важен разговор с ръководството, сега ще осъществите намеренията си на практика. Знайте, че 3 и 4 април са много подходящи дни за разговори, преговори, презентации, кандидатстване за работа и всякакви действия, свързани с комуникация и водене на диалог.

 

Ще се открие шанс да изложите ясно и конкретно исканията, мненията и проблемите си. Това е предпоставка събититията да се развият благоприятно за вас, в случай че и другата страна проявява желание и разбиране. Дните между 21 и 22 април са чудесни за творчество.

 

Дори да не сте хора на изкуството, търсете и намирайте творчески подходи към изпълнението на задачите и решаването на някои проблеми – единствено готовността да експериментирате и да сте по-разчупени в мисленето ще ви бъде от полза.

Жена осинови малко кученце от приют, без да подозира че е прибрала диво животно

Близнаци
За вас април ще е месец за действие, за проява на активност и решителност. Възможно е да усетите прилив на енергия, което да ви подтикне да сте по-дейни, да се занимавате със спорт, като цяло – да не ви свърта на едно място. Ако по принцип сте колебливи, сега няма да е чудно, че ще станете една идея по-импулсивни и смели. Използвайте това влияние градивно – работете по своите задачи, идеи и проекти, за да постигнете напредък. За някои от вас обаче има известен риск да станете раздразнителни и да излизате лесно от равновесие.

 

Възможно е това да е знак, че сте правили прекалено много компромиси, но сега да ви се дава шанс да тропнете по масата и да отстоявате своето. Най-добре е през този месец да впрегнете ума и интелекта си, за да осъществите желани промени и развитие в някаква област. Къде – това решавате вие, но със сигурност ще е житейски значима за вас сфера, няма да е краткотрайна, за определен период. Около 24 април е възможно да влезете в словесна схватна с някого, като едва ли ще се случи да постигнете разбирателство.

 

Може също да кажете нещо, което да засегне друг човек, или да се притеснявате, че ако споделите какво мислите, ще нараните нечии чувства. Като цяло месецът ще е динамичен и има всички изгледи да сте доста продуктивни заради хъса и желанието, с които ще правите всичко – стига, разбира се, да ви е интересно и наистина да искате да постигате успехи.

 

Рак
В първите дни на април вниманието ви ще бъде заето с финансови въпроси. Може да получите добри новини, свързани с пари. Освен това моментът е много подходящ за успешно разрешаване на материални проблеми (особено свързани с банки, застраховки, кредити, наследство), чието уреждане се е бавило по някакви причини или просто вие не сте им обръщали нужното внимание.

 

Ако имате собствен бизнес, нищо чудно да получите добро предложение за съвместна дейност, възможност за допълнително финансиране или да проведете успешни преговори, които да ви донесат добри приходи в бъдеще. Като цяло разговорите по финансови и бизнесвъпроси ще са доста успешни в първите 6-7 дни на периода, така че не отлагайте важните срещи.

 

Тези от вас, които искате да правите мащабни промени в работата – да смените работното си място, да започнете важен проект или друго, ще имате зелена светлина, но по-добрият момент за старт ще е през април.

 

Ако подобни теми излязат на преден план след средата на месеца, което е възможно, обмислете и планирайте как да действате, но по-добре е ще да поставите началото през април. Що се отнася до личния ви живот и любовта, месецът ще е спокоен и лежерен, така че му се насладете.

 

Лъв
През април общуването с хората около вас ще се превърне в много силен фактор за успеха ви. Ако срещнете някакъв проблем, бихте могли да получите адекватен съвет, информация или подкрепа от приятели и познати, а тези, които имате постоянен партньор – евентуално и от него/нея. В случай че нещо се чудите, изправени сте пред предизвикателство или каквото и друго да занимава ума ви – просто питайте.

 

Обърнете се към хора, които според вас имат нужната информация, авторитети са в някаква област или са просто приятели, способни да ви дадат различен поглед към ситуацията. Много плодотворен е месецът за тези от вас, които работите с клиенти, тъй като общуването ще тече леко и приятно и за двете страни – особено в първата половина на периода. В случай че имате проблем с партньора/партньорката, сега е моментът да го изясните и да намерите общ език с човека до себе си.

 

Късметът в началото на месеца ще идва чрез приятели, познати и партньори, така че залагайте на срещите, разговорите и ползотворното общуване с хората около вас. През този месец може да очаквате и положително развитие по финансови въпроси – нищо чудно и в тази област да получите подкрепа от приятели или познати.

 

Дева
През април нещата може и да не се движат както вие очаквате или планирате, но това не значи, че няма да се развиват добре. Ето защо може би е във ваша полза, ако го давате малко по-леко и се нагаждате към обстоятелствата, вместо да изисквате да се вписват във вашите схеми. Не е изключено контролът за много неща да не е във вас – да сте зависими от партньор, от решенията на шефа или от други фактори.

 

Това, което обаче е във вашата власт, е каква ще е нагласата ви спрямо обстоятелствата – ако приемете, че те са такива неслучайно и може би има защо, нищо чудно да ви олекне, дори е възможно скоро да намерите обяснение. Като цяло месецът няма да е лош за работа, но по-добре не си правете много стриктни планове: действайте спокойно, според обстановката – и всичко ще се нарежда добре. Ако усетите, че по-честичко ви се почива, това е напълно нормално.

 

Моментът е чудесен да правите повече неща, които обичате, да се погрижите за здравето си, а също и да се отдавате на любовни трепети. Някои от вас може да имате вълнуващи преживявания в любовната област през този месец. Около 24-25 април са възможни спорове и конфликти на работното място, затова по-добре не водете важни разговори в този период – особено с висшестоящи.

 

Везни
През април астрологичните влияния ще са благоприятни за вас, така че ще може необезпокоявано да си работите, да си почивате и да се забавлявате. Едва ли ще прекалите с работата обаче – акцентът през месеца ще е по-скоро върху приятните занимания и хобитата ви. Ще ви се иска да сте навън – на свеж въздух или в компанията на повече хора – това е чудесно, защото първите дни на месеца са особено благодатни за срещи и разговори.

 

Ако имате деца, прекарвайте по-дълго време с тях и правете нещо забавно заедно – пътувайте, спортувайте, посещавайте интересни събития. В дните около 20-21 април може да постигнете добри резултати в делови план, особено ако работата ви е свързана с повече срещи и комуникация. Концентрирайте се върху онова, което се изисква от вас, и действайте – усилията ви ще бъдат доста плодоносни в тези дни.

 

Дните от 20 април до края на месеца се очертават да са много благоприятни за любовните и партньорските ви отношения. Това не значи, че всичко ще тече гладко и всички ще сте доволни, а по-скоро, че с разговор и желание за разбирателство лесно можете да изгладите противоречията и да се радвате на взаимна хармония.

Снимка на полярна мечка, заспала върху айсберг спечели кадър на годината

Скорпион
Първата половина на април е много подходящ период за изчистване. Ще бъде по-добре за тялото ви, ако приемате повече течности и по-леки храни – зеленчуци и плодове. Също ще е уместно да се отдадете на терапевтични практики през периода – ще имате шанса да се освободите от негативни емоции или страхове.

 

Медитации за прошка също биха могли да окажат целебен ефект, ако таите дълбоко в себе си нещо, което ви мъчи. Сега е моментът да отделите достатъчно време на подобни практики, защото въздействието им ще бъде по-силно отпреди. Тези представители на знака, които сте влюбени, ще бъдете на седмото небе през този месец. Имайте предвид обаче, че ще проявявате силна склонност да гледате на обекта на любовта си през розови очила.

 

Шансовете да срещнете нова любов през този месец също са добри. Що се отнася до работата, там всичко ще зависи от това дали имате вдъхновение. Ако това, което правите ви харесва и сте ентусиазирани, ще постигнете чудесни резултати – особено в творческите занимания.

 

Ако обаче правите нещата по задължение, нищо чудно да го давате по-лежерно, а някои може да потърсите и начини да се скатаете от работа. По-активни може да сте след 20 април , когато и нивото на енергията ви ще се повиши.

 

Стрелец
Април ще започне чудесно за вас – ще сте позитивно настроени и като нищо ще предадете това свое настроение и на околните. Ще имате желание и възможности да споделяте както мислите, а в работата – да обменяте идеи с колегите, което да доведе до намиране на нестандарни решения и създаване на нови проекти. Сега е моментът да проведете разговор с клиент или делови партньор, който сте отлагали; да установите нови контакти и да общувате по-активно с приятели и познати.

 

Препоръката към вас е да сте по-възприемчиви към различните от вашата гледни точки. Освен че това ще ви обогати и ще направи общуването по-леко, нищо чудно някой да ви помогне да погледнете с други очи към ситуация от личния ви живот и така по-лесно да стигнете до разрешаването й.

 

Ако сте убедени, че само онова, което вие мислите и говорите, е правилно, сами ще се затворите за полезната информация, която може да достигне до вас. Онези, които се явявате на изпит през първата седмица на месеца, може да сте спокойни, че всичко ще мине добре – разбира се, ако сте подготвени и не разчитате единствено на късмета си.

 

Що се отнася до личния ви живот, през този месец там може да прехвърчат искри по-често, особено ако някой – вие, партньорът/партньорката ви, а може и да е приятел – се дразни на нещо.

 

Козирог
През първата половина на април добрите вести при вас ще бъдат във финансовата и деловата област. Моментът е много подходящ за водене на бизнеспреговори, за сключване на сделки, за подписване на договори за покупко-продажба. Ако в миналото сте правили постъпки, за да получите някакви пари или да уредите финансов въпрос, сега условията са по-добри и има шанс усилията ви да дадат положителен резултат.

 

Предизвикателството (но и възможността) за вас в началото на месеца е дали ще успеете да се разчупите малко в мисленето си и да не се ограничавате до вариантите за развитие на една ситуация, с които сте свикнали. Решението ще е пред вас, но то сигурно ще е отвъд онова, което сте си мислили досега. В случай че ви е трудно да достигнете до него, търсете помощ от приятел.

 

Важно е обаче наистина да чуете какво ви се казва – започнете ли да се оправдавате и да твърдите, че правите всичко чудесно, но светът е против вас, няма да извлечете полза от информацията. Освен всичко друго си направете равносметка къде грешите и какво не правите както трябва. Въз основа на изводите, които сте направили, от 20 април нататък можете да действате и да осъществите желаните промени.

 

Водолей
И през април ще продължава тенденцията от края на февруари – да имате повече срещи и телефонни разговори, да търсите информация по теми, които ви вълнуват. Ако в периода 1-7 април се явявате на изпит, изнасяте презентация, изявавате се пред публика или имате интервю за работа, следва да бъдете спокойни – ще се справите блестящо.

 

Изразяването ви – устно или писмено – в посочения период ще среща доста добра подкрепа, а това ще подпомогне и добрата ви комуникация с околните. Може да получите предложение, което да ви позволи да изкарате допълнително пари или да е благоприятно за кариерното ви развитие. Възможно е също да ви осени нова идея – нещо различно и вълнуващо, върху което да размишлявате.

 

Тези от вас, които сте склонни да мислите върху дългосрочни цели и да кроите планове, сега може да се развихрите – ще имате ясна визия за това какво искате да постигнете в бъдеще. През този месец може да се случат благоприятни за вас събития и във финансов план – да получите пари, които сте очаквали, да ви предложат допълнителна работа.

 

Има и добри изгледи успехът да не се изразява в нещо материално, а талантите ви да бъдат признати и оценени. Ако не са, може би е добре да видите дали сте на точния път и дали нямате някакви други качества, които бихте могли да развиете.

Пожарникари спасиха изхвърлено куче в кофа за боклук, намериха му нов дом!

Риби
През април ще изпитвате потребност да получавате повече внимание, а качествата ви да бъдат оценявани от околните. Добрата новина е, че ще има чудесни предпоставки да получите желаното внимание и оценка – точно сега бихте могли да презентирате себе си по подходящ начин. Ако обаче сте от хората, които се раздавате повече за другите и сте прекалено заети с техните проблеми, нищо чудно нещо ви „бодне” леко и да ви подскаже, че е добре да обърнете малко внимание и на себе си.

 

Например може да завидите на някого за това, че изглежда добре или че има нещо, за което и вие копнеете. Или просто да ви дойде нанагорно от грижи за другите и работа и да отидете да си купите нещо за себе си, да се поглезите по някакъв начин. Сега е моментът да се отдадете на онова, което ви прави щастливи, и да внесете красота и малко повече комфорт около себе си.

 

В работата ще може лесно да осъществите намеренията си, ако разчитате на чара си, както и на вродените си дарби и таланти. Периодът е чудесен за любов – самите вие ще сте настроени на такава вълна. Особено подходящи за срещи са дните между 4 и 5 април . След 20 април може да очаквате подобрение и във финансовата област.

 

Насочете вниманието си в тази посока – ако искате да си намерите нова работа или да изкарвате допълнителни доходи, сега е моментът да сте по-активни и да действате.

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

 

Грозните тайни на турските актьори

 

 

Подобни статии

Back to top button