BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

Най-добрите МАЙКИ безспорно са от тези зодии

Съзвездието, под което сте родени, определя много черти на човешкия характер. Например, колко грижовен, импулсивен или консервативен си. А знакът на зодиака може успешно да каже какви родители ще бъдете. И така, астролозите разграничават 5 знака на зодиака, които се представят като най-добрите майки. Проверете дали и вие сте в този списък.

 

Везни
Везните са много балансирани, знаят как да разрешават конфликти и да дават на децата си много свобода, като същевременно не им позволяват да им се качват на главите. Те не обичат да учат децата си и в трудни ситуации се опитват да бъдат повече едни от най-добрите им приятели, отколкото техни родители.

ОБРЕЧЕНА ЛЮБОВ: Ето с кой зодиакален знак никога не трябва да имате връзка

Скорпион
Скорпионите са твърди и имат ясни граници. От друга страна, те са отзивчиви и подкрепящи. Те поставят семейството си над всичко останало. Това важи с еднаква сила и за децата им. Малчуганите могат да разчитат на безрезервната подкрепа на своите майки, но в никакъв случай няма да им се размине строгото мъмрене, дори и наказание за провинения.

 

Лъв
Лъвовете проявяват невероятно търпение към децата си, но също така са доста решителни в действията си, когато става въпрос за нарушаване на правилата, които те определят. Те са строги, но невероятно обичащи майки. Подобно на Скорпионите, те няма да оставят детето си в затруднение, но няма да му спестят нито една критика.

Пожарникари спасиха изхвърлено куче в кофа за боклук, намериха му нов дом!

Стрелец
Родените под знака на Стрелец са много либерални родители, те наистина позволяват на децата си много. Те също така мотивират децата да вземат собствени решения, като по този начин ги учат на независимост. Стрелецът е по-скоро приятел на децата си, отколкото майка. Това е добра позиция, тъй като децата са по-склонни да споделят с приятелите, докато от родителите се страхуват и им спестяват много неща.

Жените с кои зодии имат най-труден характер

Рак
Раците са много грижовни, те винаги се вслушват в нуждите на децата си и се опитват да ги задоволят възможно най-бързо и най-пълно. Домът им е пълен с топлина и любов. Понякога това не е добър ход, тъй като децата остават с впечатлението, че могат да имат всичко, стига да го поискат. Когато се окаже, че е невъзможно изпълнението на някое желание, те се разочароват и не всички реагират по правилния начин.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

ЩАСТИЕ: Кои числа го носят за всяка зодия

Подобни статии

Прочетете също
Close
Back to top button