BulletinЛюбопитноНа Фокусхороскоп

ЩАСТИЕ: Кои числа го носят за всяка зодия

В астрологията и нумерологията някои числа не са просто нещо абстрактно. В тях е кодирана определена енергия, която влияе по определен начин на различните хора. Тази енергия е в пряка зависимост от влиянието и на планетите.

Или с други думи – всеки зодиакален знак си има число, което му носи щастие, късмет и успех във всички житейски сфери. А някои имат и такова, което води само до проблеми и усложнения.

Числата са навсякъде около нас – адреси, телефони, номера на коли, дати на важни за нас събития…

Ако успеем максимално да ги контролираме, всичко това ще заработи в наша полза!

Открийте кое е вашето късметлийско число според зодията и разчитайте повече на него:

 

1 (Слънцето) – Слънцето влияе на хората, родени под знака Лъв. Числото 1 е символ на положителният старт, на активността и успехите в бизнеса. За Лъвовете числото 1 е направо „магнит за успеха“. А числото, от което трябва да се пазят, е 2. То винаги ще ги дърпа назад и ще пречи на развитието им.

 

2 (Луната) – Двойката носи в себе си енергия на сигурност и любов, които са така нужни и никога не стигат на Рака. Всичко, което има двойки в себе си, му носи късмет и спокойствие – 22, 222, 2222… Той трябва да се пази от числата 1, 10, 100, 1000…! За целта може да комбинира 2 със 7, което потиска влиянието на 1. 27, 272,7272.

 

3 (Марс) – Тройката е щастливо число на Овена и Скорпиона. Те трябва да знаят, че във всяка една сфера, където има конкуренция или база за развитие, е добре да се обградят от тройки – в номера на мобилния телефон, адреса, да правят важни крачки на дата 03. Под формата на талисман или бижу, тройката е кодирана в триъгълника.

Снимка на полярна мечка, заспала върху айсберг спечели кадър на годината

4 (Меркурий) – Тук се намира енергията на знанията, дълбоката мисъл, науката, търговията, обмена на информация. 4 е щастливото на Девата и Близнака. А силата му е двойна, ако съответният човек работи като журналист, търговец, преводач, писател, издател и всякаква информационна дейност. Интересното е, че на тях щастие им носи и „фаталното число“ 13.

 

5 (Юпитер) – Както при числото 1, тук също имаме мощна положителна енергия, само че за Стрелеца. Особено, ако неговата работа е свързана с постоянна комуникация с хора. Стрелците са галеници на съдбата – без значение от другите цифри, ако в едно число има 5, то това е късмет за тях. Например 12345.

Жена осинови малко кученце от приют, без да подозира че е прибрала диво животно

6 (Венера) – 6 има специална хармония, която се усеща при знаците Везни и Телец. Числото им носи късмет и удовлетворение, ако тези знаци се занимават с нещо, което обичат. Помага им много и в любовта. Например идеална дата за сватба за тях е 06.06.

 

Имат си и „приятелски“ числа, с които могат да комбинират 6 за още по-добро въздействие. Например за връзката и брака – комбинирайте с 4. За повече креативност и успехи в службата – комбинирайте с 9.

 

7 (Сатурн) – 7 като цяло е щастливо число, но в ежедневен аспект най-много късмет носи на Козирога. Самият Сатурн е планетата на пречките и с помощта на седмицата, представителите на зодията с голяма лекота ще се справят с всички трудности. Има и нещо мистично – именно числото 7 им помага да „чуват“ съветите на своите ангели-хранители.

Пожарникари спасиха изхвърлено куче в кофа за боклук, намериха му нов дом!

8 (Уран) – 8 е щастливото число на Водолея. 8 е двоен образ, помагащ им да черпят енергия от невидими за нас измерения. 8 е числото на различните, способните, оригиналните, на хората, едно ниво над останалите, но за съжаление те са и редовно неразбрани. 8 е символ и на безкрайността, което помага на Водолея да е винаги енергичен и креативен.

 

9 (Нептун) – 9 е символ на завършеността, на затварянето на кръга. На зрелостта! Това е числото на Рибата. 9 в комбинация с 1 носи на Рибата пари. 9 в комбинация с 2 засилва интуицията и й помага да вземе правилното решение в труден момент. 9 в комбинация с 6 й помага да привлече любовта към себе си.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Това са зодиите, при които бившите винаги се връщат

Подобни статии

Back to top button