BulletinЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Кармичната енергия на едни е в криза, други да очакват сериозни неприятности

Седмичен хороскоп за 15-21 април 2024 г. 

 

Овен
През тази седмица е възможно у вас да се появи усещане, че ви липсва тонус или достатъчно енергия. Не се притеснявайте и не се ядосвайте, че не сте активни колкото ви се иска – просто периодът е такъв. Пестете енергията си за по-важните неща, работете по-малко и не се товарете със задачи и отговорности, които ви идват в повече.

В работата също ще бъде във ваша полза, ако не пришпорвате събитията и проявявате по-голямо търпение. Дори нещата да не се случват както вие искате или просто стават по-бавно, не оказвайте давление върху околните – натискът няма да води до нищо добро. Колкото по-агресивни сте и колкото повече напирате, толкова по-голяма съпротива ще срещате.

Използвайте периода, за да се подготвите за новите начинания. Що се отнася до текущите служебни задачи, включително финансовите ангажименти, седмицата е благоприятна, така че се концентрирайте върху настоящето и не отлагайте да реализирате тези дела.

 

Телец
През тази седмица ще е потребно да наблюдавате събитията, както и собствените си преживявания – така ще ви бъде подсказано на какво не сте обръщали внимание досега и, съответно – какво трябва да довършите. Не е изключено и изненадващо да се стигне до успешен завършек при задача, с чието изпълнение сте се заели от известно време.

Тъй като е много вероятно събитията през следващите дни да имат отношение към миналото и да ви напомнят, че пред вас стоят стари дела за уреждане, по-добре не предприемайте нови начинания – направите ли го, едва ли ще стигнете кой знае колко далеч.

Периодът обаче е много подходящ да се освободите от излишното (включително да направите пролетно почистване), да си дадете почивка, дори да се усамотите, ако изпитвате потребност от това. Що се отнася до работата и всекидневните ангажименти обаче, седмицата ще се окаже доста динамична – ще се наложи да вършите много и различни неща едновременно.

 

Близнаци
През тази седмица трудно ще се примирявате с присъствието на хора, които според вас имат грешни или остарели виждания за работата, за взаимоотношенията или за живота като цяло. Ако в обкръжението ви има такива персони, по-всяка вероятност ще се дразните от тях, може и да не успеете да прикриете възмущението си.

Подобна ще е реакцията ви и спрямо хора, които по някакъв начин спъват развитието ви и не ви дават възможност да се изявите както ви се иска. Понеделник е много подходящ ден да разговаряте с партньора/партньорката си или с друг човек, с когото имате недоразумения, и да си изясните положението.

В ключова за постигането на успех ще се превърне вашата готовност да се поставите на мястото на другия и да чуете неговите разсъждения. През тази седмица има шанс преценката ви за обстоятелствата да стане по-трезва – това ще ви помогне да разрешите някои конфликти, а също и да се справяте успешно с въпроси от служебен характер или с ремонтни дейности в дома си.

Жените с кои зодии имат най-труден характер

Рак
Добре би било, ако през тази седмица приемете, че промените, които се случват при вас, са за ваше добро и започнете да обмисляте какво бихте могли да направите на практика. Колкото по-изпипани са плановете ви, толкова по-голям шанс за успех ще имате. През следващите дни много от вас ще преосмислите позицията си в отношенията с родител, партньор, шеф или с някой, който по някакъв начин оказва сериозно влияние върху живота ви.

Ако въпросният човек ви потиска и твърде много ви ограничава, нищо чудно да вземете кардинално решение. Действайте спокойно – на прав път сте, нещата няма как да останат каквито са. Що се отнася до личните взаимоотношения, старайте се да уважавате правото на любимия човек да прави собствен избор – започнете ли да се месите прекалено много в делата му, той/тя ще се възпротиви и ще си имате проблеми.

В събота и неделя ще е хубаво да останете за кратко насаме със себе си – имате нужда от това.

 

Лъв
През тази седмица ще приемате по-навътре думите на околните и е възможно да реагирате на неща, на които преди не сте обръщали внимание. Всеки път, когато някой ви противоречи или по някакъв начин действията му не са във ваша полза, у вас ще се появява чувството, че светът е против вас и, колкото и да се опитвате да направите нещо, усилията ви ще удрят на камък.

Най-доброто, което можете да сторите, е да я карате по-полека и да си наложите да не сте твърде напористи. Търпението не е силната страна на повечето от вас, но сега – искате или не – ще трябва да се научите да го проявявате. Не си мислете, че съдбата е против вас и нищо не се получава – напълно е възможно тя да ви помага, без да съзнавате, че, например, копаете на грешното място или че моментът за реализацията на вашите планове още не е дошъл.

Опитайте да проявявате разбиране, да сте по-толерантни и да не изисквате от другите да правят това, което вие очаквате. Каквото и да правите през тази седмица, знайте, че с война и агресия няма да стигнете до никъде.

 

Дева
В каквото и да сте влагали енергията и ентусиазма си в последните дни и седмици, през този период във ваша полза ще е, ако овладеете малко порива да притежавате или да постигате все повече и повече, а да станете по-умерени в желанията си. Сега по-добре ще е да си дадете глътка свеж въздух и да се усамотите в мислите си.

Няма нищо лошо в това, че сте забавили темпото в момента, дори напротив – ще извлечете полза от ситуацията. Седмицата е изключително благоприятна да задълбочите знанията си в някаква област – ще запаметите добре наученото и ще извлечете полза.

Тези от вас, които правите ремонт у дома, по-добре ще е да се ориентирате към приключване. Ако поставяте пред себе си все нови и нови цели, нищо чудно накрая да се изнервите, защото всичко ще се случва много бавно.

 

Везни
Преживяванията ви през тази седмица ще зависят от това в какъв житейски етап се намирате в момента. Ако сте от онези представители на знака, които сте си живели сравнително спокойно през последните месец-два, по всяка вероятност ви очаква една приятна седмица. Дори да имате несъгласия с партньора/партньорката си или с друг човек, голям ще е шансът да ги преодолеете лесно благодарение на вашата дипломатичност.

За онези от вас обаче, които точно сега сте в етап на промени, и съответно – изправени сте пред дилеми и се лутате, и тази седмица няма да бъде лека. Твърде вероятно е събитията да се стекат така, че да влезете в конфронтация – нещо, което няма да ви е особено приятно.

Имайте предвид обаче, че най-важният сблъсък (от типа кой крив и кой – прав) няма да е с околните, а със самите вас – ще трябва да преодолеете безпокойствата, съмненията и колебанията си. За да си помогнете сами, трябва да вярвате повече в себе си и да следвате логиката на съдбата.

ОБРЕЧЕНА ЛЮБОВ: Ето с кой зодиакален знак никога не трябва да имате връзка

Скорпион
Ако сте подели нови инициативи, нищо чудно през тази седмица развитието им да се забави или в един момент да не виждате път пред себе си. Някои от вас пък може да изпитвате желание да се усамотявате по-често за сметка на общуването с околните и на социалните контакти.

Използвайте тези моменти по предназначение – за почивка, любими занимания, дори и за размишления. Макар че някои от вас ще имате чувството, че сте изоставени от света, защото плановете ви не се осъществяват или пък защото другите хора не ви разбират, замислете се дали това не е илюзия, в която е по-добре да не вярвате.

Вместо да се настройвате срещу света и да трупате негативни емоции, забавете темпото и повече се вглеждайте в себе си. Така ще има по-голям шанс да откриете, че всъщност сами саботирате себе си – например като нямате вяра в собствените си способности или в тези на другите, не обичате себе си достатъчно или сте поели по грешен път.

 

Стрелец
През тази седмица е възможно да се чувствате раздвоени. Дълбоко в себе си ще знаете какво искате (или не искате) да направите, но пък може да се притеснявате, че ако послушате своя вътрешен глас, ще разочаровате близките или любимия си човек. Чудесно е, че сте загрижени за чувствата на околните, но имайте предвид, че не е възможно дълго време да вървите срещу себе си.

Точно сега не е моментът да преглъщате и да премълчавате. Ето защо е добре да бъдете честни и със себе си, и с близките си, дори това да ви създаде известен дискомфорт.

Що се отнася до работата, периодът е много подходящ да уредите делови отношения, в които има някакви неясноти – има голям шанс сега или през следващите седмици пъзелът да се подреди и нещата да стигнат до успешен завършек. Това ще ви дари с ново самочувствие, че сте способни да се справите с всичко.

 

Козирог
Преживяванията ви през тази седмица ще зависят най-вече от това до каква степен приемате промените и доколко сте готови да се нагодите към случващото се около вас. Ако в душата ви е бурно или отношенията ви с околните са напрегнати, по всяка вероятност има нещо старо, в което сте се вкопчили упорито и което отказвате да пуснете.

Това би могло да е например връзка или работа, но може и да е модел на мислене, дори поддържане на някаква традиция. Имайте предвид, че изрази от типа на „така трябва“ няма да ви носят нищо добро през следващите дни, така че по-добре избягвайте да ги използвате както пред околните, така и за да оправдавате собствените си действия.

Седмицата е много подходяща да направите някаква по-значима промяна – ако сменяте работата си или се местите в нов дом, следвайте посоката, по която сте поели – на прав път сте. И дори в следващите седмици да се изправите пред някои предизвикателства по пътя си, ще има голям шанс всичко да се развие благоприятно за вас.

Пожарникари спасиха изхвърлено куче в кофа за боклук, намериха му нов дом!

Водолей
Очаква ви още една благоприятна за вас седмица, в която способността ви да излизате отвъд рамките и да постъпвате различно от останалите хора ще ви помага да преодолявате предизвикателствата и да вървите уверено напред. В най-важното условие за успех ще се превърне да се доверявате на интуицията си и да действате според посланията, които тя ви изпраща, а не да се водите от очакванията на хората или като се съобразявате с установените правила.

През следващите дни някои от вас ще имате усещането, че околните са прекалени традиционалисти или са твърде закостенели в мисленето си. Това без съмнение ще ви дразни, но все пак опитайте да не реагирате войнствено.

Приемете, че не всеки може да приема новите идеи както го правите вие, и проявете толерантност. Ако през предишните дни ви е осенила някаква нова идея или прозрение, не се връщайте назад – следвайте посоката.

 

Риби
През тази седмица много от вас ще трябва да осмислите истината за някаква ситуация и, ако се налага – да отстоявате своята позиция пред влиятелен човек: родител, шеф или висшестоящ. Вероятно ще изпитвате колебания дали да го правите, тъй като това може да означава да се конфронтирате – нещо, което вие по принцип избягвате.

И все пак, ако чувствате, че сте прави, във ваша полза ще е да превъзмогнете себе си и да проявите смелостта и борбеността си. За вас е много характерно да мислите първо за другите. Ако обаче в живота ви се е създала някаква ситуация, в която търпението ви вече се изчерпва, нищо чудно през следващите дни да се почувствате използвани, неудовлетворени или потиснати.

В практичен план седмицата може да се окаже доста благодатна за финансовото ви положение – да получите пари, които сте заслужили, или пред вас да се открие възможност да повишите доходите си, като изявите свои качества, които до този момент не сте проявявали пред другите.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

ЩАСТИЕ: Кои числа го носят за всяка зодия

Подобни статии

Back to top button