Любопитно

Тези вещи носят НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ на дома

Домът е нашият храм – там е мястото ни за почивка, за пълноценно време с близките и истински релакс. Затова внесената негативна енергия в дома е едно от най-лошите неща, които можем да си причиним. 

Във всяка от стаите цари различна атмосфера, която ни предразполага да извършваме различни дейности и всички предмети там трябва да са подходящи за това. Ето кои са предметите, които внасят негативна енергия във всяка от стаите в дома ни.

– Кухнята –

Според специалисти кухнята се определя като храносмилателната система на дома ви. Тя определя как преработвате емоциите и чувствата си. Ако тя е затрупана с изгнили храни, стара кухненска посуда, вие блокирате източника си на живот и прехрана. Ако почистите кухнята си и изхвърлите всичко ненужно от нея, ще позволите на хората около вас да се докоснат до душата ви. По този начин всички ваши близки ще се чувстват свободни да ви подкрепят в труден момент. Ще си създадете добър душевен комфорт. Също така, чрез пречистването на кухнята, можете да решите множество хронични проблеми със стомаха.

– Холът и трапезарията –

Това са стаите, в които се развиват отношенията между членовете на семейството. Тези две стаи определят вашите социални и професионални отношнията с хората. Ако тези стаи са затрупани от излишни вещи най – вероятно имате нехармонични отношения с близките си и живеете в изолация.

– Коридорите –

Ако те са затрупани с излишни вещи, вие блокирате всякаква жизнена енергия, която се опитва да стигне до вас. Ако се чувствате объркани, не можете да вземете решение и сте на кръстопът, просто започнете да разчиствате коридорите в дома си.

– Спалнята –

Хаосът в любимата спалня може да бъде наистина голям проблем, защото това е най – интимната стая за всеки един човек. Затрупването на тази стая с вещи, които не са предназначени за нея, може да доведе до проблеми в интимните отношения и пречи на физическия релакс на тялото. 

– Банята –

Още от древни времена, това е мястото, на което се извършват сакрални ритуали. Грижата за вашата баня определя как се грижите за себе си и каква е себеоценката ви. Направете банята красиво и добре ароматизирано помещение, което ви зарежда позитивно.

– Мазето и тавана –

Хаосът в тези помещения може ви да пречи да продължите живота си. Ако те са затрупани с вещи, които принадлежат на ваши предци, побързайте да почистите и да изхвълите всичко ненужно.

– Гаража –

Хаосът в гаража може да бъде причина за проблем с подвижността ви. Също може да доведе до трудност при взимането на важни решения.

Тези три зодии мъже обожават УМНИ ЖЕНИ

За още интересни статии ни последвайте във Facebook

Може да погледнете и категорията ни ЛЮБОПИТНО

Източник: Actualno.com

Подобни статии

Back to top button