Любопитнохороскоп

В сряда: 3 зодии ще се удавят в морето от пари!

Януари е времето на най-ярките и интензивни неща, това е времето на експериментите и началото на нов живот. Но новият живот изисква средства и някои представители на зодиака ще бъдат по-щастливи в материален план от други. Ето кои зодии ще забогатеят тази сряда.

Рак: Раците ще имат късмет да получат голяма сума пари в сряда. Това ще бъде или връщане на стария дълг, или внезапен бонус. Във всеки случай парите ще бъдат много полезни. Раците отдавна мечтаят за нещо, за което точно тази сума не е достатъчна. Звездите съветват да не пестите пари, а да ги харчите за каквото душата ви поиска и тогава ще имате още повече! Най-вероятно Раците ще купят нещо голямо за обзавеждане или нещо за душата (в края на краищата Луната, управителят на знака Рак, отговаря за емоциите и настроения). Каквото и да купите, основното е вашето удоволствие, което като магнит ще привлече още повече ресурси.  

Дева: Девите не са склонни да разчитат на късмета – те работят здраво, за да получат парите си. Но тази сряда те ще получат подарък от небето – голяма сума, която ще им дойде даром. Познавайки Девите, можем да предположим, че те ще бъдат много подозрителни към случващото се и няма да повярват веднага, че парите наистина са предназначени за тях. Въпреки това, когато се случи, Девите бързо ще разберат къде да инвестират и за какво да похарчат внезапното си богатство. Звездите предупреждават да не дават пари назаем на онези, които, като са чули за такъв късмет на Девите, са решили да се възползват от възможността. Най-вероятно те няма да ви върнат парите. Така че харчете всичко за себе си, нека това бъде практика на осъзнат егоизъм!

Кои са най-сходните зодии по начин на мислене?

Скорпион: Скорпионът се управлява от Плутон – планетата на големите пари, придобити не чрез собствен труд, а чрез други хора. По един или друг начин тази сряда Скорпионите ще получат чиста сума с минимални усилия. Ще трябва да похарчите тези пари за собствените си желания, които сте си забранили дълго време. Ако продължите да отлагате удовлетворението, вашето богатство ще изчезне толкова бързо, колкото се е появило. Не ядосвайте небесата, овладейте се и купете всичко, което сте искали толкова дълго! Втората разходна позиция, одобрена от звездите, е близки и любими хора. Обградете ги с материални грижи, защото този януари е толкова достъпен за вас.

Източник: actualno

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button