Любопитно

Запознайте се със Зоро, индонезийски котарак, който впечатли всички с окраската си

Въпреки че всички животни са специални, някои от тях се отличават от останалите, защото имат различни шарки по козината си. Котарак и син в нашата история привличат вниманието точно поради тази причина.

Историята ни запознава с една уникална котка, която е кръстена Зоро заради външния си вид. Той е кръстен на маскирания герой, защото черната козина около очите му прилича на маска.

Според легендата за Зоро е невъзможно да се разпознае лицето зад маската. Но в нашия случай е много лесно да се идентифицира тази необикновена котка. Тази година котката Зоро станал горд баща на няколко котенца, но едно от тях е одрало козината му. Зоро вече има нов помощник на име Бандит.

Едно от тези котенца изглеждало различно от останалите, защото приличало досущ на баща си. Тъй като това коте също притежавало черна маска и шапка, подобни на гордия татко, то било наречено Бандит от своите стопани.

Както обикновено, не отнело много време на котка с толкова уникален външен вид да привлече вниманието в платформите на социалните медии. Видео в TikTok на двойката баща и син завладява интернет.

Милиони хора от цял ​​свят гледат видеата и тези две котки успяха да спечелят сърцата на всички. Техните маски им позволиха да се превърнат в истинска сензация в социалните мрежи!

Понякога осъзнаваме, че природата е най-великия творец!

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

8-годишно момче стана дете на годината, след като спаси повече от 1400 улични кучета

Подобни статии

Прочетете също
Close
Back to top button