You are currently viewing Затъмнение, хаос и опасни енергии: Това са най-мрачните дни на декември
снимка: Pixabay

Затъмнение, хаос и опасни енергии: Това са най-мрачните дни на декември

Опасните дни не са толкова заплашителни, когато знаем, че идват. Астролози и експерти по биоенергетиката ни запознаха с най-лошите дни на декември, за да сме подготвени, пише Edna.bg.

 

Най-опасните дати невинаги са толкова опасни, колкото се описват. За да бъдат по-малко неблагоприятни за вас, опитайте се да се настроите за успех и не ставайте песимистични, иначе късметът ще ви напусне.

 

След като разбрахме кои ще са магичните дни през декември, когато Вселената ще е на наша страна, е време да разкрием и на кои дати през последния месец от годината трябва да сме особено предпазливи:

 

4 декември – Пълно слънчево затъмнение

 

В знака на Стрелец ще се случи пълно слънчево затъмнение. На този ден може да се случи нещо много важно в живота ни, но, за съжаление, не особено приятно. Астролозите препоръчват да не рискувате в такива дни и да бъдете по-внимателни. Пълното затъмнение на Слънцето в Стрелец ще се отрази най-негативно на сферата на финансите.

 

В този ден не трябва да сключвате важни сделки, да правите скъпи покупки. Бъдещето и миналото на 4 декември вече няма да имат никакво значение, ще бъде важно да се съсредоточите върху този конкретен ден.

 

11 и 25 декември – Венера в съвпад с Плутон

 

На 11 декември Венера ще срещне Плутон на нощното небе. Този аспект обаче е доста опасен. Той засяга любовната сфера и като цяло се отразява негативно на общуването между хората и дори между групи от хора.

 

Този аспект ще се повтори на 25 декември, защото на 19-ти Венера ще се обърне и ще започне своето ретроградно движение. Всички изброени неблагоприятни ефекти ще бъдат актуални и за 25 декември.

 

19 декември – Венера става ретроградна

 

19 декември е денят, в който много от нас ще бъдат лишени от сила и желание да направят каквото и да било. За щастие, денят се пада неделя, но това е опасен ден не само заради появата на мързел и апатия.

 

Ретроградната Венера ще направи този ден негативен по отношение на общуването между близките. Възможни са конфликти, така че помислете два пъти, преди да кажете обидни неща на някого.

 

29 декември – Преход на Юпитер към Риби

 

Юпитер в Риби е, меко казано, некомфортен. Планетата ще бъде в голям дисонанс с този знак, а това неминуемо ще засегне всички ни. Това ще се отрази особено негативно на сферата на творчеството.

 

Мнозина ще трябва да преминат през загуба на вдъхновение, особено в деня на самия преход – 29 декември. В този ден е по-добре да не рискувате напразно.

 

Източник: Edna.bg

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО