БългарияПоследни новини

Арестуваха учителка, шофирала с почти 2 промила алкохол в кръвта

Арестуваха учителка, шофирала пияна на път за училище. Дрегерът е отчел 1,85 промила алкохол. 44-годишната жена преподава физическо в ОУ „Климент Охридски“ в Хисаря.

 

Тя е била задържана за 24 часа. „Бях пила било вино, но не съм броила колко чаши съм изпила”, каза учителката в ОУ „Климент Охридски” Тонка Драгиева.

 

Учителката е задържана пред погледа на децата минути преди първия учебен час. Полицаите спрели учителката случайно, докато извършвали специализирана акция срещу наркоразпространението в района на училището.

 

“При провеката установяват, че същата управлява автомобила с 1.85 промила алкохол в кръвта”, каза районният прокурор на Пловдив Чавдар Грошев.

 

44-годишната преподавателка Тонка Драгиева не помни колко алкохол е изпила предната вечер, но не е забравила повода за почерпката-нейн близък приятел се оженил в чужбина. Съгласява се да разкаже своята версия, но без да покажем лицето й.

 

“От месец забелязваме, че колежката има някакъв проблем. Тя сама отглежда сина си и има семеен проблем, който се отразява върху поведението й”, заяви директорът на ОУ „Климент Охридски” Иван Чавов.

 

Учителката е била задържана за 24 часа и днес е била освободена. Директорът на училището е поискал писмени обяснения. Тонка Драгиева, която от 8-години работи в училището като възпитател в занималня и води часовете по физическо съжалява за постъпката си.

 

Първи кадри от задържането на полицейските шефове, ясна е и причината (ВИДЕО)

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК.

Подобни статии

Back to top button