Любопитно

Джена: от отмъщение до кралицата на индустрията (СНИМКИ)

Джена не е просто поредната актриса в бранша и неслучайно я наричат „кралицата“. Тя е натрупала състояние от милиони долара, тя е успешен продуцент, а от няколко години е и горда майка на прекрасно момиченце! Тя е Джена Джеймисън.

Преди няколко месеца „мокрия сън“ на поколение мъже навърши 45 години, но е все така зашеметяваща. Нейните умения и заслуги за бранша и популяризирането му са огромни, а житейския й път е меко казано интересен…

Джена

Началото
Дженифър Мари Масоли е „типичната американка“ от филмите, дъщеря на строг полицай и на майка стриптизьорка и естествено, като добра дъщеря захваща бизнеса на майка си от 16 годишна ( според законите отвън океана това е напълно ОК.), а първият си филм заснема през 1993, когато е едва на 19 години.
През 1996 година е вече „звезда“ и получава първите си 2 награди на AVN за най-добра нова звезда и най-добра актриса. 

Джена

Ориентирането към бизнес дама
През 2000 г. основава собствена развлекателна компания, „Клуб Джена“, която първоначално започва с личния й сайт, като рекламата му бе прожектирана на 15-метров екран на сграда на „Таймс скуеър“, а към 2001 г. започва да мениджира други актрисии става продуцент. Първият й филм „Бриана обича Джена“ с участието на Бриана Банкс става най-продаваното копие през 2002 г, а благодарение на тази й стъпка към 2005 година личното й състояние надхвърля 30 милиона долара. 
През 2008 на годишните награди на AVN тя прекратява кариерата си като актриса във филмите за възрастни, към този момент тя има над 35 награди.

Шоубизнес и личен живот
Джена Джеймисън е изключително разнообразен човек, освен кариерата във филми за възрастни тя има написана автобиография, няколко книги, участвала е в редица филми, получава първата восъчна фигура на актриса от нейния бранш в музея на Мадам Тюсо и за капак е майка на 3 деца. Първите 2 са от легендата в бойните спортове Тито Ортис, а наскоро роди и първородната си дъщеря Бател Блу.
През 2015 г. Джена приема религията на новия си партньор – израелецът Лиор Байтън, за да се омъжи за него, и около година по-късно официално стана част от ортодоксалната еврейска общност в Ню Йорк.

За още интересни статии ни последвайте във Facebook

Може да погледнете и категорията ни ЛЮБОПИТНО

НЕВЪОБРАЗИМО БОГАТСТВО – НАЙ-БОГАТИТЕ ШЕЙХОВЕ В СВЕТА (СНИМКИ)

Подобни статии

Back to top button