Любопитно

Зина – принцесата войн стана на 50! Няма да повярвате как изглежда днес…

Луси Лоулес придобива своята популярност като Зина – принцесата войн заради сериала, който съществува в периода 1995-та – 2001-ва година. Действието на сериала се развива в древна Гърция, а главната героиния Зина се опитва да избяга от своето минало, като върши добрини. 

През 1989 г. бъдещата актриса печели конкурса за красота „Мисис Нова Зеландия“, което е голямо постижение за нея защото в детството си тя е страдала от проблеми с външният си вид и  анорексия.

Преди да пробие с ролята си в сериала, Луси има участия в няколко филмови ленти. Забелязана е от продуцентите в „Легендарните Приключения на Херкулес“ и те й предлагат централната роля в „Зина – принцесата войн“. Телевизионната й кариера започва в родната й Нова Зеландия, но Луси бързо се ориентира към Щатите. През 1994 г. участва във филма „Херкулес и амазонката”. Само година по-късно актрисата получава ролята на Зина – принцесата войн, която я превръща в звезда и секс символ. 

Зина

Актрисата участва в продукции като „Двама мъже и половина“, От местопрестъплението: Маями“, Спартак: Кръв и пясък“ и „Спартак: Боговете на арената“, където играе Лукреция – Гай Батиат. От 2005 до 2009 г. участва в хитовият сериал „Бойна звезда: Галактика“.

 Силната жена, в която се превъплъщава по време на снимките на „Зина – принцесата войн” е възприета от LGBT обществото, а самата актриса приема и тази роля с гордост. Луси Лоулес нерядко се е появявала на гей паради и публично е оказвала подкрепа на хората с различна сексуална ориентация. Заради дейността си през 2017 г. тя е наградена от австралийската LGBT общност. 

Днес на 50 години, Луси има два брака и три деца, 2 от които са родени по време на снимките на „Зина – принцесата войн“.

Според нас тя изглежда страхотно, а очевидно усмивката не е напуснала лицето й, което ни дава идеален пример, че човек е млад докато се усмихва!

 

Ако статията Ви е харесала, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още любопитни материали цъкнете ТУК.

16 прости правила за как да намерим правилната половинка и да живеем щастливо!

Подобни статии

Back to top button